• Haberler
  • Spor
  • 3ࡩ Sokak basketbolu turnuvası tamamlandı

3ࡩ Sokak basketbolu turnuvası tamamlandı

Büyükler ve Gençler kategorilerinde yapılan turnuva sonucunda büyükler kategorisinde 'Kusuraks', Gençler kategorisinde ise 'Avengers' rakiplerini yenerek Şampiyon oldu. Sandıklı Belediyesi önünde bulunan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda yapılan organizasyonda Sandıklı halkı final serisine oldukça yoğun ilgi göstererek turnuvayı heyecanla takip etti. Sandıklı Belediyesi ve SANCİM Akademi tarafından ortaklaşa yapılan organizasyonda turnuvayı takip eden Sandıklılara ve oyunculara [&hellip]

Büyükler ve Gençler kategorilerinde yapılan turnuva sonucunda büyükler kategorisinde “Kusuraks”, Gençler kategorisinde ise “Avengers” rakiplerini yenerek Şampiyon oldu. Sandıklı Belediyesi önünde bulunan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda yapılan organizasyonda Sandıklı halkı final serisine oldukça yoğun ilgi göstererek turnuvayı heyecanla takip etti. Sandıklı Belediyesi ve SANCİM Akademi tarafından ortaklaşa yapılan organizasyonda turnuvayı takip eden Sandıklılara ve oyunculara Sandıklı Belediyesine ait İkram Çeşmesi’nden soğuk limonata ikram edildi.
Şampiyon olan takımlara kupalarını senelerce Sandıklıspor Basketbol Takımı’nın kaptanlığını yapan turnuvanın gönüllü hakemlerinden aynı zamanda Afyonkarahisar İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Öztopbaş tarafından takdim edildi.
Turnuvanın şampiyonlarına Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl tarafından Gürses Termal Otel’de konaklama hediye edildi.

Bakmadan Geçme