Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3X3 basketbol ve voleybol turnuvası düzenleniyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından erkeklere “Sokaklar Bizim 3X3 Basketbol Turnuvası”, bayanlara ise “Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası” düzenleniyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından sporu toplumun her kesimine yaymak, ülkenin dört bir yanında sporun gelişimine katkı sağlamak, spor branşlarının bilinilirliğini artırmak, toplumu düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirerek, spor kültürü oluşturmak, katılımcıların beden ve ruh sağlıklarını geliştirmek ve spor aracılığı ile sosyal hayata katılımlarını artırma amacıyla “Sokaklar Bizim 3X3 Basketbol Turnuvası” düzenleniyor. Turnuvaya 18 yaş ve üzeri erkek sporcular katılacak ve takımlar en az 3 en fazla 5 oyuncudan oluşacak. Son başvuru tarihi olarak 25 Ekim 2019 belirlendi. Turnuvaya katılmak isteyenler Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde başvurabilir.
BAYANLARA ÖZEL “EVİNİN SULTANLARI VOLEYBOL TURNUVASI”
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından “Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası” düzenleniyor. Turnuvaya 18 yaş ve üzeri bayan sporcular katılacak ve takımlar en az 3 en fazla 5 oyuncudan oluşacak. Turnuvaya katılacak olanlar 25 Ekim 2019 tarihine kadar başvurabilecek. Ayrıca müracaatlar Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde yapılabiliyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti