3X3 Basketbol Turnuvası tamamlandı

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in talimatlarıyla, Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün destekleriyle 15 Temmuz darbe girişiminin 5. yıldönümü nedeniyle düzenlenen 3ࡩ basketbol turnuvası nefes kesti   11 ilden 44 takımın katıldığı organizasyonda dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi. 3ࡩ Basketbol Turnuvası nefes kesen mücadelelerin yanı sıra renkli görüntülere de sahne [&hellip]

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatlarıyla, Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün
destekleriyle 15 Temmuz darbe girişiminin 5. yıldönümü nedeniyle düzenlenen
3×3 basketbol turnuvası nefes kesti

11 ilden 44 takımın katıldığı organizasyonda dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi. 3×3 Basketbol Turnuvası nefes kesen mücadelelerin yanı sıra renkli görüntülere de sahne oldu. Cumartesi günü Turnuva boyunca kıyasıya mücadele eden takımlar dereceye girebilmek için ter döktü.
“GENÇLERİMİZ SPORU YAŞAM BİÇİMİNE DÖNÜŞTÜRDÜLER”
İlki 2019 yılında düzenlenen organizasyonun pandemi dolayısıyla 2020 yılında yapılamadığını hatırlatan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, normalleşmeyle birlikte Zafer Meydanı’nı daha etkin kullanmak adına kültürel ve sosyal projeler ürettiklerini söyledi. Turnuvaya katılan tüm takımları tebrik eden Başkan Zeybek, “Turnuvamıza bu yıl 11 ilden 44 takım, katıldı. Tüm takımlarımıza gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.
KUPA VE MADALYALAR
BAŞKAN ZEYBEK’TEN
Başkan Zeybek, “Afyonkarahisarlı gençlerimiz onlara sağladığımız imkânlarla sporu bir yaşam biçimine dönüştürdüler. Gençlerimizi böyle bir tablonun içerisinde görmek geleceğimiz adına umut verici. Bu vesileyle turnuvaya katılan ve dereceye giren sporcularımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Turnuvada mücadeleyi kazanarak birinci olan takıma Bin lira, ikinci olan takıma 750 lira, üçüncü olan takıma ise 500 lira ödül verildi.
MİNİKLER KATEGORİSİNDE
DERECEYE GİREN TAKIMLAR:
Gazi
Yıldızlar
Karahisar
YILDIZLAR KATEGORİSİNDE DERECEYE GİREN TAKIMLAR:
1- Tarhana Gang JR
2- Biraz Hırs
3- Sniper ve Melekleri
GENÇLER KATEGORİSİNDE
DERECEYE GİREN TAKIMLAR:
1- Big 4
2- Team Vane
3- Goats Of Afyon
BÜYÜK ERKEKLER KATEGORİSİNDE DERECEYE GİREN TAKIMLAR:
Afyon Bulus
Mako
Yalçolar >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme