3'üncü takım 3 takımdan hangisi

Süper Amatör Lig'e yükselme mücadelesinin verildiği 1'inci Amatör Lig Play-Off grubunda işler karışık. Son maça çıkmayacağını Futbol İl Tertip Komitesi'ne verdiği dilekçeyle belirten Ahmetpaşaspor ortalığı iyice karıştırdı Süper Amatör Lig'e yükselmesi kesinleşen Tatarlıspor ve Fethibey Belediyespor'un ardından 3'üncü takımın kim olacağı merak konusu. Çay Çağlayan Belediyespor, Bayatspor ve Dazkırı Belediyespor arasındaki çekişme son hafta maçlarıyla [&hellip]

3’üncü takım 3 takımdan hangisi

Süper Amatör Lig’e yükselme mücadelesinin verildiği 1’inci Amatör Lig Play-Off grubunda işler karışık. Son maça çıkmayacağını Futbol İl Tertip Komitesi’ne verdiği dilekçeyle belirten Ahmetpaşaspor ortalığı iyice karıştırdı

Süper Amatör Lig’e yükselmesi kesinleşen Tatarlıspor ve Fethibey Belediyespor’un ardından 3’üncü takımın kim olacağı merak konusu. Çay Çağlayan Belediyespor, Bayatspor ve Dazkırı Belediyespor arasındaki çekişme son hafta maçlarıyla çözüme ulaşacak. Fethibey ve Tatar’lının yanı sıra çekişmenin galibi, üst lige çıkan 3’üncü takım olarak Süper Amatör Lig’e yükselecek. Bu hafta Fethibey’le karşılaşacak olan Dazkırı’ya sadece galibiyet gerekiyor. Dazkırı ekibi galip gelemezse Süper Amatör Lig’e yükselme hayalleri suya düşecek.
BAYATSPOR’UN İŞİ ZOR
Yükselme iddiasındaki bir diğer takım Bayatspor’un işi zor. Lider Tatarspor’la karşılaşacak Bayatspor’a da mutlak 3 puan gerekiyor. Eğer Bayatspor, Lider Tatarlı karşısında galibiyeti bulamazsa Süper Lig hayalini unutması gerekiyor.
ÇAY ÇAĞLAYAN’DA DURUM ÇOK BASİT
Bu hafta son maçların oynanacağı Play-Off grubunda maça çıkmayacağını belirten Ahmetpaşaspor Futbol İl Tertip Komitesi’ne verdiği dilekçeyle ortalığı iyice karıştırdı. Oynanan 4 hafta sonunda 2 puanı bulunan Ahmetpaşa, son hafta Çay Çağlayan ile oynayacağı maçta sahaya çıkmayınca, Çay ekibi hükmen galip sayıldı.
Bu tablo karşısında Dazkırı’ya Fethibey karşısında beraberliğin de yetmeyeceği ortaya çıkıyor. Dazkırı Fethibey ile berabere kalması halinde Dazkırı, ikili averaja bakıldığında 5-4’lük skorla Çay’a kaybettiği için Süper Lig’e yükselme şansını yitiriyor. Fethibey karşısında Dazkırı’nın galip gelmesi halinde hiçbir çelişki yaşanmadan direkt Süper Amatör Lig’de mücadele edecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme