• Haberler
  • Genel
  • 3’üncü istasyon da hizmette – Kocatepe Gazetesi

3’üncü istasyon da hizmette – Kocatepe Gazetesi

YÜNTAŞ A.Ş.’nin üçüncü akaryakıt istasyonu, Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım A.Ş. ve Aygaz A.Ş. bayisi olarak Milli Birlik Caddesi’nde hizmete girdi. İstasyonun borçsuz yapıldığı belirtildi YÜNTAŞ A.Ş., akaryakıt istasyonlarına bir yenisini daha ekledi. YÜNTAŞ A.Ş., 2012 yılında Şeyh Şamil Bulvarı üzerinde hizmete giren ikinci akaryakıt istasyonun ardından, üçüncü akaryakıt istasyonunu Milli Birlik Caddesi’nde hizmete sundu.Türkiye Petrolleri [&hellip]

3'üncü istasyon da hizmette

YÜNTAŞ A.Ş.’nin üçüncü akaryakıt istasyonu, Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım A.Ş. ve Aygaz A.Ş. bayisi olarak Milli Birlik Caddesi’nde hizmete girdi. İstasyonun borçsuz yapıldığı belirtildi

YÜNTAŞ A.Ş., akaryakıt istasyonlarına bir yenisini daha ekledi. YÜNTAŞ A.Ş., 2012 yılında Şeyh Şamil Bulvarı üzerinde hizmete giren ikinci akaryakıt istasyonun ardından, üçüncü akaryakıt istasyonunu Milli Birlik Caddesi’nde hizmete sundu.
Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım A.Ş. ve Aygaz A.Ş. bayisi olarak hizmet vermeye başlayan akaryakıt istasyonu, kurban kesimi ve dualarla açıldı. Açılışta konuşan YÜNTAŞ A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Sarlık, üçüncü akaryakıt istasyonunu Afyonkarahisar halkının hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. İstasyonun yaklaşık 1 milyon liraya mal olduğunu belirten Mehmet Sarlık, bu maliyeti karşılarken hiçbir şekilde borçlanmadıklarını ve kredi kullanmadıklarını kaydetti.
YÜNTAŞ A.Ş.’nin kendi öz kaynaklarıyla büyük çaplı yatırımları gerçekleştirilebilecek bir şirket haline geldiğini belirten Sarlık, akaryakıt istasyonları ve diğer yatırımlarla kentin istihdamına ciddi anlamda katkı sağladıklarını ifade etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme