3'üncü Havaalanı için Afyon atağı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Mercan, Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, Meclis Üyesi Hüseyin Şehitoğlu ve 4 personel toplantıya katılarak üyelere tam destek sağladılar. Afyonkarahisar'dan katılan tüm firmaların numunelerine ATSO logolu etiketler yapıştırılarak güç birliği oluşturuldu.AFYON MERMER İÇİN HAZIRToplantıda söz alan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim [&hellip]

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Mercan, Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, Meclis Üyesi Hüseyin Şehitoğlu ve 4 personel toplantıya katılarak üyelere tam destek sağladılar. Afyonkarahisar’dan katılan tüm firmaların numunelerine ATSO logolu etiketler yapıştırılarak güç birliği oluşturuldu.
AFYON MERMER İÇİN HAZIR
Toplantıda söz alan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Türk mermeri seçilmesi konusuna değindi ve Afyon mermeri hakkında bilgi aktardı. Serteser, böyle bir organizasyon gerçekleştirdikleri için İMİB’e, katılımcı firmalara ve havaalanı yüklenici firma yetkililerine teşekkür etti. Afyon Boğaz Mermerciler Derneği Başkanı ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci; “Afyonkarahisar’ı tercih ederseniz en ucuz ve en kısa zamanda mermeri temin ederiz her şeye hazırız” dedi.
AFSİAD Başkanı ve ATSO Meclis Üyesi Hüseyin Şehitoğlu; “Milli bir proje bizde bu projede devletimize, milletimize her zaman yardımcı oluruz düzenlenen sunum için teşekkür ederiz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme