35 yıldan sonra veda – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Mehmet Emin Büyükerkmen, emekli oldu Uzun süredir Afyonkarhisar Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Servisi'nde başarılı bir şekilde görev yapan ve meslekte 40 yılını tamamlayan Genel Cerrahi uzmanı Op. Dr. Mehmet Emin Büyükerkmen emekli oldu. Op. Dr. Mehmet Emin Büyükerkmen'in emekliye ayrılması nedeniyle Afyonkarhisar Devlet Hastanesi'nde bir veda töreni düzenlendi. Afyonkarhisar [&hellip]

35 yıldan sonra veda

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Mehmet Emin Büyükerkmen, emekli oldu

Uzun süredir Afyonkarhisar Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Servisi’nde başarılı bir şekilde görev yapan ve meslekte 40 yılını tamamlayan Genel Cerrahi uzmanı Op. Dr. Mehmet Emin Büyükerkmen emekli oldu. Op. Dr. Mehmet Emin Büyükerkmen’in emekliye ayrılması nedeniyle Afyonkarhisar Devlet Hastanesi’nde bir veda töreni düzenlendi. Afyonkarhisar Devlet Hastanesi ameliyathane servisi tarafından organize edilen veda töreninde oldukça duygusal anlar yaşandı.
Veda organizasyonuna Afyonkarahisar Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Fikret Başkan, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Hasan Arslan, mali hizmetler başkanı Abdurrahman Temel, Afyonkarhisar Devlet Hastanesi idarecileri ve sağlık çalışanları katıldı.
Yapılan organizasyonda konuşma yapan Op. Dr. Mehmet Emin Büyükerkmen, “Tertemiz bembeyaz bir çalışma geçmişi ve vicdani rahatlıkla 35 yıl çalıştığım Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nden emekli oluyorum. Hastaneden ayrılmakla ilişkilerimiz sona erecek değil. Daha samimi ve daha güzel günlerde görüşeceğimize inancım tamdır” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme