35 kilogram kubar esrar yakalandı

Afyonkarahisar ve Çay Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, 35 kilogram kubar esrar yakaladı Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Çay İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, seyir halinde olan ve uyuşturucu madde taşıdığı tespit edilen iki aracın takibine başlanıldı.Konya-Afyonkarahisar karayolu Çay İlçesi Pınarkaya kasabası mevkiinde günü içinde 4 şüpheli bulunan iki araç durduruldu ve adli makamlardan [&hellip]

35 kilogram kubar esrar yakalandı

Afyonkarahisar ve Çay Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, 35 kilogram kubar esrar yakaladı

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Çay İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, seyir halinde olan ve uyuşturucu madde taşıdığı tespit edilen iki aracın takibine başlanıldı.
Konya-Afyonkarahisar karayolu Çay İlçesi Pınarkaya kasabası mevkiinde günü içinde 4 şüpheli bulunan iki araç durduruldu ve adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda yapılan aramada; yaklaşık 35 kilogram kubar esrar olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirildi. Ele geçirilen yaklaşık 35 kilogram kubar esrar maddesine el konuldu. Şüphelilerden 3kişi sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi, 1 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme