341 hasta sandığa taşındı – Kocatepe Gazetesi

16 Nisan Anayasa Değişikliği Halk oylaması'nda vatandaşlarıın en temel haklarından biri olan oy kullanmalarının sağlamak amacıyla Sağlık Müdürlüğü olarak seferber olduklarını belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, 'Halkımızın iradesinin en üst seviyede gerçekleşmesini arzu ettiğimiz için Sağlık Bakanlığı olarak sağlık yardımı olmaksızın oy vermeye gidemeyecek vatandaşlarımıza destek olduk ve onları oy kullanmaları için seçim [&hellip]

16 Nisan Anayasa Değişikliği Halk oylaması’nda vatandaşlarıın en temel haklarından biri olan oy kullanmalarının sağlamak amacıyla Sağlık Müdürlüğü olarak seferber olduklarını belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, “Halkımızın iradesinin en üst seviyede gerçekleşmesini arzu ettiğimiz için Sağlık Bakanlığı olarak sağlık yardımı olmaksızın oy vermeye gidemeyecek vatandaşlarımıza destek olduk ve onları oy kullanmaları için seçim mahalline kadar araçlarımızla taşıdık” dedi.
Hastanede yatan hastaların ve evinde Evde Sağlık Hizmeti alan ihtiyaç sahibi vatandaşların, halk oylaması öncesinde bilgilendirilmeleri sağlanırken bu hizmetten faydalanmak isteyen hastalar da ilgili taleplerini Evde Sağlık Hizmetleri Çağrı Merkezinin 444 38 33 numaralı telefonuna yaptılar. Bu çerçevede talepte bulunmuş olan ve Evde Sağlık Hizmeti Ekibi’nin desteği olmadan oy kullanmaya gidemeyecekleri belirlenen toplam 341 hastanın adreslerine gidilerek hasta nakil araçları ile oy verecekleri merkezlere taşındılar ve oy kullanmalarını müteakiben alındıkları mahalle geri götürüldüklerini belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, “Sağlık Müdürlüğü olarak Pazar günü halkımızın hizmetinde olan ve hastalarımızın oy kullanmalarına yardımcı olan Halk Sağlığı Müdürlüğü, Kamu Hastaneler Birliği Sekreterliği ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri Birimine bağlı bütün sağlık personelimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme