Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

32 Yılda 170 Bin Mezun

Afyon Kocatepe Üniversitesi 32’nci kuruluş yıldönümünü kutluyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi 32'nci

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AKÜ’nün 32’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Karakaş, “Evrensel, yenilikçi, şeffaf, öğrenci merkezli ve kalite odaklı yükseköğrenim ilkelerini benimseyen Afyon Kocatepe Üniversitesi, kuruluşundan bugüne milletimizin bilim ve irfan seviyesinin, kültürel birikiminin ve entelektüel sermayesinin tezahür ettiği kurumlardan biri haline gelmiştir. Kurulduğu 3 Temmuz 1992’den bugüne yaklaşık 170 bin mezunu ile ülkemizin geleceğine katkı sunan Üniversitemiz, 32. yılında Yükseköğretim Kalite Kurulu’ndan beş yıllık tam akreditasyon almayı başararak kalitesini tescillemiştir” dedi.

 

“GURUR DUYUYORUM”

Karakaş, “Mensubu olmaktan gurur duyduğum Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin 32. kuruluş yıldönümünü en içten duygularımla kutluyor, Üniversitemizin kuruluşunda ve gelişiminde katkısı olan ve bugün aramızda olmayan büyüklerimizi minnet ve rahmetle anıyorum. Saygın ve köklü bir kuruluş olma yolunda özverili ve gayretli çalışmalarıyla üniversitemize emek veren yöneticilerimize, akademik ve idari personelimize, hayırsever iş insanlarımıza, paydaşlarımıza ve elbette sevgili öğrencilerimize şahsım ve üniversitem adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Gazeteniz Kocatepe’nin kurucularından Merhum İbrahim Küçükkurt da Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin şehre kazandırılmasında büyük emek sarf etmişti.