31 Mart'tan Sonra İlk Fotoğraf

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, partinin tecrübeli isimleriyle istişare toplantısı yaptı. Toplantıya, katılan Hüseyin Ceylan Uluçay 31 Mart seçimlerinden sonra ilk kez bir fotoğraf karesinde yer aldı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, AK Parti’nin Afyonkarahisar’daki kurucu İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. AK Parti’nin Afyonkarahisar 24’üncü ve25’inci Dönem Milletvekili Av.Halil Ürün, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, AK Parti’nin kurulduğu dönem İl Yönetim Kurulu Üyeliği yapan partililer katıldı.

Toplantıda AK Parti’nin önceki dönem İl Başkanı, 31 Mart 2024 tarihindeki yerel seçimlerde Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay da yer aldı. Böylece Uluçay, yerel seçimlerden sonra ilk kez bir fotoğraf karesinde yer aldı.

Haber

ÇALIŞMALAR HAKKINDA İSTİŞARE

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, toplantıyı şu ifadelerle duyurdu:

“İlk günkü aşkla, ilk günkü heyecanla şehrimiz için çalışmaya devam ediyoruz. İl Başkanımız Av. Turgay Şahin önceki dönem İl Başkanımız ve Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Ceylan Uluçay’ın da katılım sağladığı toplantıda kurucu İl Yönetim Kurulu Üyelerimizle bir araya geldi. Önümüzdeki süreçte Afyonkarahisar’ımız için yapacağımız çalışmalarımızla ilgili fikir ve önerilerini dinledi. Kıymetli katılımları dolayısıyla her bir dava arkadaşımıza teşekkür ederiz.”

Bakmadan Geçme