'31 Mart'ta Afyon ve MHP kazanacak'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanlığı'nca dün sabah İstişare Toplantısı düzenlendi.'MİLLİYETÇİ HAREKETİ YOK EDEMEYECEKLER'Toplantının basına açık bölümünün açılış konuşmasını MHP Merkez Başkanı Fahri Fevzi Kartal yaptı. Yaklaşık iki yıl önce aynı salonda MHP Merkez İlçe Başkanlığı ilçe kongresinde 'son kongrelerini' yapıyorlar iddialarına atıfta bulunan Kartal, 'Bundan yaklaşık iki yıl önce yine bu salonda merkez [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanlığı’nca dün sabah İstişare Toplantısı düzenlendi.
“MİLLİYETÇİ HAREKETİ YOK EDEMEYECEKLER”
Toplantının basına açık bölümünün açılış konuşmasını MHP Merkez Başkanı Fahri Fevzi Kartal yaptı. Yaklaşık iki yıl önce aynı salonda MHP Merkez İlçe Başkanlığı ilçe kongresinde “son kongrelerini” yapıyorlar iddialarına atıfta bulunan Kartal, “Bundan yaklaşık iki yıl önce yine bu salonda merkez ilçe kongremizi yaparken bizleri hor görüp ‘son kongrelerini yapıyorlar’ diye utanmadan bize dil uzatanlara şunu hatırlatmak isterim. Bu dava İbrahim’in baltasından putları yıkan vuruşun davasıdır. Bu dava, Musa’nın asasından Firavun’a diz çöktüren mücadelenin davasıdır. Bu dava Mekkeli bir yetimin kainata yön veren haykırışın davasıdır. Ülkücü hareketi yok etmek isteyenlere, üzerimize kinlerini kusanlara, ülkücülüğü hakir görenlere buradan sesleniyorum. Ne yaparsanız yapın, kiminle iş birliğine girerseniz girin, Milliyetçi Hareket’i yok etme hayalinizi yerle bir edecek planlarınızı başınıza geçireceğiz.” dedi.
“TÜM BELEDİYELERE ÜÇ HİLAL SANCAĞI DİKİLECEK”
Cumhuriyeti kuran iradenin Türk Milliyetçilerinin iradesi olduğunu ve adının da Milliyetçi Hareket olduğunu belirten Kartal, “Bu Milliyetçi Hareket Cumhuriyeti nasıl kurduysa, yedi düveli nasıl mağlup ettiyse, Cumhuriyetin kazanıldığı bu toprakları da yönetmeye talip ve hazırdır. Seçilmiş, liyakatli kadrolar buradadır. Afyon’un fatihi buradadır. 31 Mart akşamı başta Afyonkarahisar Belediyesi olmak üzere ilimizde ki tüm Belediyelere Üç Hilal sancağını dikecek olanlar bu salondadır. Sefer bizden zafer Allah’tandır. Ne mutlu Türküm diye.” diye konuştu.
“SONUNA KADAR ADAYIMIN ARKASINDAYIM”
MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, kendinden önceki İl Başkanının Milletvekili aday adayı olması sonucu atama usulü göreve geldiğini kaydetti. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine katılarak kimsenin birbirini ötekileştirmediği bir seçim atlattıklarını söyleyen Kocacan, “Genel merkezimize 32 yılını veren Sayın Mehmet Taytak 24 Haziran seçimlerinde Milletvekili seçildi. Tüm MHP teşkilatlarına çok teşekkür ediyorum. Yeter mi, yetmez. Bu sayının daha artması lazımdır. İl Başkanları Toplantısında Genel Başkanımızın önümüzde koyduğu rakamsal değerler var. Biz MHP teşkilatları olarak Belediye Başkanlığı için heyecanlıyız. 2014 yılında kıl payı kaçırdığımız Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı için şu anda desteklerine ihtiyacımız olan tüm Afyon halkının elini tek tek sıkmaya hazırız. Kapı kapı dolaşan Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayımız Fatih kardeşimiz üç Belediye Başkan adayı içerisinde en tecrübeli ve en gencidir. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde yine aynı adayımız Fatih Çetinkaya ile bu sefer kazanacağız. Başta merkez Belediye Başkanlığı olmak üzere diğer tüm beldelerde Belediye Başkanlığına talibiz. Adayımız Fatih Çetinkaya şuanda gece gündüz demeden tüm Afyonlunun elini sıkmaya, gönlüne girmeye, kapısını çalmaya ve kapı kapı dolaşmaya devam ediyor. Bizde Fatih Çetinkaya kardeşimizin yanında olmaya söz verdik, ant içtik. MHP’nin adayı Fatih Çetinkaya’dır. Buradan da ilan ediyorum. Aksini ispat etmek isteyen varsa adayımızla televizyonda karşı karşıya gelsinler. Ben adayıma sonuna kadar güveniyor ve destek veriyorum.” şeklinde konuştu.
“KAYBEDİLECEK
5 YIL YOK”
MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, “İşi ehline verin” mesajını verdi. Çetinkaya şöyle konuştu:
“Bundan 5 yıl önce söylediğimiz projelerin isimlerini değiştirerek diğer adayların söylediğini görmek bizi son derece mutlu ediyor. Biz 5 yıl önce Belediyeyi alamamış olsak da görüyoruz ki Belediyeye talip olan diğer adaylar bugüne dek bizim vizyon ve hedeflerimizden farklı hiçbir proje ortaya çıkarmadı. Biz bu şehre sevdalıyız. Buradan tüm Afyonkarahisar kamuoyuna ilan ediyorum. Afyonkarahisar’ın kaybedilecek bir 5 yılı yoktur. Bugüne kadar yaşadığımız 5 yıl önümüzdeki 5 yıl da telefi edilebilir.”
“ŞİMDİDEN MARKET ÇEKLERİ DAĞITIYORLAR”
Telefon ekranından alışveriş çeki örneğini göstererek alışveriş çekleri dağıtıldığını açıklayan Çetinkaya şunları söyledi:
“Şimdiden alışveriş çekleri dağıtılmaya başlandı. Daha seçime 2 ay kala 75 TL’lik alışveriş market çekleri dağıtılıyor. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Şimdiden iyi günlerde yesinler diyoruz. Geçen seçimde de biz bunu yaşadık. Bu şehirde mutlu bir azınlığın bizimle olan mücadelesinden ibarettir. Muhtarlıklar aracılığıyla maalesef bu çekler dağıtılmaya başlandı. Ne yaparlarsa yapsınlar. 31 Mart akşamı kazanan Afyonkarahisar olacaktır, kazanan MHP olacaktır.”
TOPLANTIYA GENİŞ KATILIM
Toplantıya; MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, Ülkü Ocakları Başkanı Abdurrahman Timur Bayram, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanları, Belediye Başkan Adayları ve partililer katıldı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme