Tarihi Diziye Afyonlu Sponsor

TRT’nin merakla beklenen tarihi dizisi Selahattin Eyyubi dizisinin sponsorları arasında Afyonkarahisarlı bir firma da yer aldı

Haber

TRT’nin yeni ve iddialı dizisi Selahattin Eyyubi’nin yayınına 13 Kasım pazartesi günü başlanacak.

Büyük Müslümen Komutan Selahattin-i Eyyubi’nin hayatından kesitler içeren tarihi dizinin başrolünde, Uğur Güneş, Selahaddin Eyyubi rolüne hayat verirken, dizide yer alacak oyuncu kadrosu şöyle; Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici, Seda Yıldız.
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi , Türkiye’nin Akli Film ve Pakistan’ın Ansari ve Shah Films’i tarafından üretilen yeni bir Pak-Türk televizyon dizisi olarak dikkat çekerken, yeni dizi, Eyyubi hanedanının kurucusu Sultan Selahaddin’in hayatından kesitler içeriyor.

Haber

TARİHİ DİZİYE AFYONLU SPONSOR

Selahattin isimli dizide Afyonkarahisar açısından dikkat çeken nokta ise Afyonkarahisar’ın önde gelen firmalarından birisinin dizinin sponsorları arasında yer alması…

Şehrimizin mermer Doğaltaş sektöründe faaliyet gösteren Delta Mermer Madencilik A.Ş. Selehattin Dizisi’nin sponsorları arasında yer aldı.

Yayınına pazartesi günü başlanacak olan ve bir yandan da çekimleri devam eden tarihi dizinin film platolarında kullanılan doğaltaş ürünlerinin sponsorluğunu Delta Mermer A.Ş. üstlendi.

Tarihi dizinin 7-8 ay önce başlayan çekimleri için gerekli doğaltaş ürünlerini temin etmekten dolayı mutluluk duyduklarını belirten Delta A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, “Bu tarihi dizinin çekimleri 7-8 ay önce başladığında bugün yaşadığımız son derece hazin tabloyu hayal bile etmemiştik. Ama şimdi görüyoruz ki, bugünlerde yaşanan İsrail zulmü ile tarihi gerçeklerin bu dizi sayesinde bağdaştırılacaktır. Toplumumuzda bilinç uyanması anlamında bu dizinin tarihi bir görev üstleneceğini düşünüyorum” dedi.

HERKES KENDİ MECRASINDA BİR ŞEYLER YAPMALI

Dizinin çekimlerinin başlaması ile birlikte dizide kullanılacak doğaltaşları temin etmeye başladıklarını belirten Delta A.Ş. sahibi Hüseyin Şehitoğlu, “Böylece sponsor sözleşmesi imzaladık. Firmamızın ismi tarihi dizi vasıtasıyla TRT ekranlarında ve sonrasında bir çok ekranda yer alacak. Buradaki asıl amacımız, aslında tarafımızın belli olmasıdır. Dizinin çekimleri başladığında İsrail zulmünün bu kadar artacağını, insanlık suçuna dönüşeceğini hiç düşünmemiştik. Biz o günlerde duruşumuzu belli etmek açısından, Kudüs konusundaki hassasiyetimizden kaynaklı olarak sponsorluğu üstlenmiştik. Bugün yaşananalar karşısında tarif edilemeyecek derecede üzgünüz. Herkesin kendi mecrasında birşeyler yapması gerektiğine inanıyoruz. Biz bugünleri yaşayacağımızı hayal bile etmeden tarafımızı ortaya koyduk. Allah tüm insanlığa, Müslüman devletlere, milletlere şuur ve irade nasip etsin. Gazze ve Filistin’de yaşananlar karşısında içimiz yanıyor” dedi.

Haber

Bakmadan Geçme