• Haberler
  • Genel
  • '30 Mart'ta oyunları bozacağız' – Kocatepe Gazetesi

'30 Mart'ta oyunları bozacağız' – Kocatepe Gazetesi

Refah Partisi'nin eski Milletvekili, gazeteci-yazar Şevki Yılmaz, Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda 'Dünden Bugüne' başlıklı bir konferans verdi. Yılmaz, '30 Mart'ta Türkiye üzerinde oynanan oyunları bozacağız' dedi Refah Partisi'nin bir dönem gündemdeki milletvekili Şevki Yılmaz, Afyonkarahisar Sivil Toplum Kuruluşları Platformu tarafından düzenlenen 'Dünden Bugüne' konferansında konuştu. Atatürk Kapalı Spor Salonu'ndaki konferansa çok sayıda vatandaş katıldı.'TÜRKİYE GEÇİLMEZ' [&hellip]

“30 Mart’ta oyunları bozacağız”

Refah Partisi’nin eski Milletvekili, gazeteci-yazar Şevki Yılmaz, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda “Dünden Bugüne” başlıklı bir konferans verdi. Yılmaz, “30 Mart’ta Türkiye üzerinde oynanan oyunları bozacağız” dedi

Refah Partisi’nin bir dönem gündemdeki milletvekili Şevki Yılmaz, Afyonkarahisar Sivil Toplum Kuruluşları Platformu tarafından düzenlenen “Dünden Bugüne” konferansında konuştu. Atatürk Kapalı Spor Salonu’ndaki konferansa çok sayıda vatandaş katıldı.
“TÜRKİYE GEÇİLMEZ” DİYECEKSİNİZ
30 Mart seçimlerinin Türkiye için çok önemli olduğunu belirten Şevki Yılmaz, “Bu ülkeyi karıştırmak için, dert Türkiye yeniden dünyanın yönetimini ele almasın diye, Türkiye artık teknolojisi var, milli savunması var, Türkiye yeter diyecek, yeniden karıştırılıyor. Tutacak mı Afyonlular? 30 Mart akşamı artık Türkiye geçilmez diyeceksiniz, bu oyunu bozacaksınız. Analar ağlamıyor, Türk-Kürt kardeştir, bölmek isteyenler kalleştir diyen Başbakan yok edilmek isteniyor” dedi.
BAYRAK HİÇ YERE DÜŞMEDİ
Türk Milleti’nin hep mücadele içinde güçlendiğini kaydeden Yılmaz, “Bu millet hep zorluklarla, oyunlarla karşılaştı. Adnan Menderes, Necmettin Erbakan, Turgut Özal ve şimdi de Tayyip Erdoğan çıktı. Bu millet hep bayrağı en yukarılara taşıdı. Bu millet, bayrağı hiç yere düşürmedi” diye konuştu.
TÜRKİYE İÇİN
BEDEL ÖDEDİK
Büyük liderlere yapılan engellemelerin bir bir aşıldığını kaydeden Yılmaz, 28 Şubat 1998’deki “muhtıra”yı hatırlattı. Şevki Yılmaz, şöyle konuştu:
“Yunanlılarla Afyon’da çarpışan, Afyon’u Yunan’a geçilmez yapan bu güzel mekanda sizlerle birlikte olmayı lütfeden Yaratıcımız, yaşatıcımız, yöneticimiz Allah’a hamdediyoruz. Afyonumuzda 15 sene sonra yine bir aradayız. Engeller aşılıyor bir bir. Dün İslam’la mücadele 1000 yıl sürecek diyenler Sincan’da hesap verirken biz Afyon’dayız Elhamdülillah. Anadolu, yatarak korunacak bir yer değil. Anadolu, ‘Neme lazımcılık’la korunamaz. Vatan evi giderse tapularınızın ne kıymeti var? Tapularınızdan çok vatanı düşünmeye mecbursunuz. Türkiye’den başka bir yere gidecek vatanımız yok. Anadolu, dünyanın ikinci merkezidir. Birinci merkezi ise Arafat’tır. Çanakkale’de 253 bin şehit verdik. Çanakkale’yi ecdadımız geçirmedi. Vatanımızı savunacağız. Bütün bedel ödeyenler, Türkiye için bedel demiştir.”
YUNAN, AFYONLU’NUN TOKADINI YEDİ
Afyonkarahisar’ın Anadolu’nun Müslüman olarak kalmasında önemli bir yeri olduğunu söyleyen Şevki Yılmaz, “Bu millet bir Çanakkale daha yazdı. Sakarya’da yenilen Yunan, Afyon üzerinden Ankara’ya giderim zannederken Afyonlunun tokadını yedi bu meydanlarda. Kocatepe’de, Dumlupınar’da Kütahyalıların, Müslüman Anadolu insanının tokadıyla karşılaştı. Büyük Taarruz’da Yunan, doğru Ege Denizi’ne kadar gönderildi. Ama ne acı ki 22 milyon metrekarelik toprağı içimizdeki beyinsizlik 700 bin metrekarelik küçük bir vatan alanına soktular” ifadelerini kullandı. Murat ARISOY

Bakmadan Geçme