'30 Mart'ta iyi bir netice alacağız'

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 30 Mart seçimlerinde iyi bir sonuç alacaklarına inandıklarını belirtti Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, memleketi Afyon'da seçim çalışmaları çerçevesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnafla tek tek tokalaşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 'Oyunuzu AK Parti Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban'a verin' çağrısında bulundu. 'AFYONKARAHİSAR VEFAKÂRDIR'Kendisini [&hellip]

“30 Mart’ta iyi bir netice alacağız”

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 30 Mart seçimlerinde iyi bir sonuç alacaklarına inandıklarını belirtti

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, memleketi Afyon’da seçim çalışmaları çerçevesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnafla tek tek tokalaşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Oyunuzu AK Parti Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban’a verin” çağrısında bulundu.
“AFYONKARAHİSAR VEFAKÂRDIR”
Kendisini takip eden gazetecilerin “Afyon’daki durumu nasıl görüyorsunuz” sorusuna Bakan Eroğlu, “İyi bir netice bekliyoruz” diyerek karşılık verdi. Bakan Eroğlu, “Her gittiğimiz her yerde büyük bir teveccüh var. AK Parti’ye karşı büyük bir sevgi var. Çünkü büyük bir hizmet yapılıyor. Afyonkarahisar son 11 yılda gördüğü hizmeti hiçbir zaman görmedi. Vatandaş memnun. İşsizlik oranı düşük. Afyonkarahisarlılara güveniyoruz. Kapı kapı dolaşıyoruz. İyi bir netice bekliyoruz. Afyonkarahisarlılar vefakârdır. 30 Mart, millet milli iradeden yana olduklarını gösterecektir. Türkiye’nin yükselmesini istemeyenlere karşı cevap olacaktır” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme