• Haberler
  • Genel
  • 󈬎 Mart mihenk taşı, iyi hazırlanıyoruz”

󈬎 Mart mihenk taşı, iyi hazırlanıyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, 30 Mart’ın ülkenin geleceğinde bir mihenk taşı olacağını söyledi. Aslan, parti olarak yerel seçimlerde iddialı olduklarını vurguladı Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, 30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimlerin, Türkiye açısından son derece önemli olduğunu söyledi. Aslan, 󈬎 Mart seçimleri sıradan bir mahalli idareler seçimi değildir. [&hellip]

"30 Mart mihenk taşı, iyi hazırlanıyoruz"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, 30 Mart’ın ülkenin geleceğinde bir mihenk taşı olacağını söyledi. Aslan, parti olarak yerel seçimlerde iddialı olduklarını vurguladı

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, 30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimlerin, Türkiye açısından son derece önemli olduğunu söyledi. Aslan, “30 Mart seçimleri sıradan bir mahalli idareler seçimi değildir. Bu seçimler ülkemizin geleceği konusunda bir mihenk taşı olacaktır. Hemşerilerimizin vereceği sağduyulu ve duygusallıktan uzak kararları sayesinde iradeleri ve tercihleri doğru bir şekilde tecelli edecek ve gelecek nesillerimiz için güzel bir idarenin yönetim anlayışına imkân verilmiş olacaktır” dedi.
EN HIZLI “HAREKET” EDEN PARTİ
MHP olarak Afyonkarahisar’da 58 belediye başkan adayını belirlediklerini aktaran Aslan, “MHP hem Türkiye’de, hem de Afyonkarahisar’da en hızlı aday belirleyen partidir. Adaylarımızın yüzde seksenini seçime 5 ay kala kesinleştirmiş ve takdimini yapmıştık. Geriye kalanlarını da 3 yerleşim birimimiz hariç, dört ay kala kesinleştirmiştik. Şu an itibariyle de adayımızı belirlemediğimiz yer bulunmamaktadır. Aday tespitlerinde birçok kriteri dikkate alarak teşkilatlarımızda ve mensuplarımızda her hangi bir duygusallığa ve sıkıntıya yer bırakmadan bu süreci arzu edilen düzeyde tamamlamış bulunmaktayız. Bu hassas sürecinde istenilen düzeyde olgunluk içerisinde tamamlanmasında katkısı olan başta ilçe başkanlarımız olmak üzere aday adaylarına ve adaylara ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
İLKE, LİYAKAT, SADAKAT,
Milliyetçi Hareket Partili Belediye Başkan adaylarının, vatandaşlar tarafından kabul gören kişiler olmasına özen gösterdiklerini aktaran Aslan, “MHP her yerleşim biriminde aday çıkarmıştır ve bütün belediyelere taliptir. Liyakatli, ilkeli, sadakatli, çalışkan, dürüst, genelde eğitim seviyesi yüksek adaylarla yarışa girmektedir. Hak, hukuk gözetecek, hırsızlığa meyletmeyecek, saygınlıkları yüksek adaylarımızla ilimizde çok yüksek düzeyde başarılı olacağımızdan endişemiz yoktur. MHP’nin üretken belediyecilik anlayışını insanımız hizmetine sunacak geneli genç ama tecrübeli, hizmet etme heyecanı yüksek olan adayları eminiz ki bütün hesapları değiştireceklerdir” dedi. Aslan, ilçelerdeki MHP’li belediye başarısının 30 Mart’tan sonra Afyonkarahisar’da da görüleceğini kaydetti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme