30 Mart dönüm noktası olacak

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı, 30 Mart Yerel Seçimleri çalışmaları çerçevesinde Emirdağ ve İhsaniye’de aday tanıtım törenleri düzenledi. Törenlerde konuşan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, 30 Mart seçimlerinin ülke için çok önemli olduğunu belirtti. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı, 30 Mart Yerel Seçimleri için il genelindeki çalışmaları çerçevesinde Emirdağ’ın Davulga beldesini, Emirdağ merkezi, İhsaniye’yi, İhsaniye’ye [&hellip]

30 Mart dönüm noktası olacak

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı, 30 Mart Yerel Seçimleri çalışmaları çerçevesinde Emirdağ ve İhsaniye’de aday tanıtım törenleri düzenledi. Törenlerde konuşan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, 30 Mart seçimlerinin ülke için çok önemli olduğunu belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı, 30 Mart Yerel Seçimleri için il genelindeki çalışmaları çerçevesinde Emirdağ’ın Davulga beldesini, Emirdağ merkezi, İhsaniye’yi, İhsaniye’ye bağlı Gazlıgöl ve Yaylabağı’nı ziyaret ederek aday tanıtım törenileri düzenledi.
30 MART’TA YETKİ CHP’YE
Törenlerde konuşan CHP Afyonka-rahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, 30 Mart seçimlerinin Türkiye için çok önemli olduğunun altını çizdi. Türkiye’nin birlik ve bütünlüğü için Cumhuriyet Halk Partisi’ne ihtiyaç duyulduğunu hatırlatan Toptaş, vatandaşın CHP’ye iktidar yetkisi vereceğini söyledi.
VATANDAŞ HÜKÜMETE GÜVENMİYOR
CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz ise, Gezi Eylemleri ile başlayan sürecin 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile daha da hızlandığını belirtti. Görgöz, halkın hükümete güvenmediğini, ülke hakkında tedirgin olduğunu aktardı. Görgöz, CHP iktidarında vatandaşın vatanına daha çok sahip çıkacağını kaydetti.

Bakmadan Geçme