3 yıl içinde liderlik sözü

NG Kütahya Seramik'in bayi toplantısı, Güral Afyon Otel'de gerçekleştirildi. 'Yükselen Değerler 2013' adını taşıyan toplantıda konuşan Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Kütahya Seramik için 'liderlik' hedefi koydu NG Kütahya Seramik'in.'Yükselen Değerler 2013' adını taşıyan bayi toplantısı, Güral Afyon Otel'de gerçekleştirildi. Toplanıya Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, NG Şirketler Topluluğu Yönetim [&hellip]

3 yıl içinde liderlik sözü

NG Kütahya Seramik’in bayi toplantısı, Güral Afyon Otel’de gerçekleştirildi. “Yükselen Değerler 2013” adını taşıyan toplantıda konuşan Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Kütahya Seramik için “liderlik” hedefi koydu

NG Kütahya Seramik’in.“Yükselen Değerler 2013” adını taşıyan bayi toplantısı, Güral Afyon Otel’de gerçekleştirildi. Toplanıya Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, NG Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Türk Hava Yolları İcra Komitesi Başkanı Hamdi Topçu ile Kütahya Seramik bayileri katıldı.
“YOL HARİTAMIZI
BERABER ÇİZELİM”
Ece Vahapoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı toplantının açış konuşmasını yapan Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, 3 yıl içinde sektörün lideri olmak için çalışacaklarını söyledi. Güral, “Lider olalım düşüncemizi paylaşırsanız, bu düşüncenizi alkışlar ve gereğini yapma sözünü veririm. Bizleri sizler yönlendireceksiniz. Bugünü bir milat ilan edelim. Yol haritamızı beraberce yapalım. Eksiklerimizi, ihtiyaçlarımızı görelim. 3 sene sonra Kütahya Seramik’le bu hedefe ulaşalım” dedi.
ÇÖZÜM HATTI KURULDU
Kurumiçi iletişimi güçlendirmek istediklerini belirten Güral, “İletişimimizi daha güçlü kılmak adına bir önerisi oldu. Bir telefon hattımız olsun. Adını ‘Kütahya Seramik Çözüm Hattı’ olarak düşündük. 0533 560 60 60 bu numaradan, 7 gün 24 saat, dilek temenni ve isteklerinizi iletebilir ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Bu düşünce ve dilekler, gün itibariyle bizlere ulaşmış olacaktır” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Porselenler internette

NG Şirketler Topluluğu, internet üzerinden porselen satışı için bir internet sitesi kurdu. www. porselensepeti.com adını taşıyan internet sitesinde, tüm ürünlere ulaşmak mümkün. İnternet sitesinin kısa sürede yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Sitede, şu tanıtıcı bilgiler yer alıyor:
“Kaliteli hizmet anlayışını, uygun fiyat politikası ile birleştiren Porselen Sepeti, bünyesindeki yetişmiş insan gücü kadrosu ile, internet üzerinden verilen her siparişin eksiksiz ve doğru bir şekilde vaat edilen sürede teslim edilmesini sağlamaktadır. Bünyesinde barındırdığı üreticilerin kaliteli hizmet politika anlayışını şart koşan ve siparişin alınmasından teslim edilmesine kadar geçen tüm tedarik sürecinde müşterilerinin yanında olmayı hedefleyen Porselen Sepeti, müşterilerine sunmakta olduğu uygun ödeme seçenekleri ve indirim avantajları sayesinde en fazla tercih edilen porselen satışını gerçekleştiren online satış siteleri arasında olma özelliğini sürdürmektedir.”

NG Güral Afyon’da Anadolu girişimcileri deneyimlerini paylaşacak

NG Güral Afyon Wellness & Convention, 12 Ocak tarihinde sıra dışı bir etkinlik düzenliyor. “E-ticaretin Dahileri Anadolu Girişimcileriyle Buluşuyor” başlığıyla gerçekleştirilecek
etkinlikte e-ticaretin öncüsü olan isimler, Anadolulu girişimcilerle deneyimlerini paylaşacak

NG Güral Afyon Wellness & Convention olarak Anadolu’daki girişimcilerin e-ticaret konusunda ufkunu genişletmek ve gençlere farklı bakış açıları kazandırmak amacıyla 11-13 Ocak 2013 tarihlerinde sıra dışı bir projeye imza atacak. “E-ticaretin Dahileri, Anadolu Girişimcileriyle Buluşuyor” başlığıyla gerçekleşecek etkinlikte, e-ticarette lider konumda bulunan iş adamları deneyimlerini ve hikayelerini anlatarak Anadolulu girişimcilerin zihninde farklı bir yer edinecek. Etkinliğe Nevzat Aydın (yemeksepeti.com), Sait Kayahan (Bilyoner.com), Gülfem Toygar (limango.com.tr), Ferda Kertmelioğlu (Mobilera / EO Turkey Başkanı), Arda Kutsal (Webrazzi), Burak Ertaş (Sahibinden.com), Çağlar Erol (enuygun.com/cember.net), Serkan Sevim(Medianova/444cicek.com/mezun.com), Mehmet İnhan (İdefix), Kıvanç Onan (Paypal Türkiye) gibi e-ticaret projeleriyle ses getiren girişimciler konuşmalarıyla katkıda bulunacaklar. Yatırımcıların odak noktası haline gelecek olan “E-ticaretin Dahileri, Anadolu Girişimcileriyle Buluşuyor” etkinliği bir diğer yönüyle bölgedeki yatırımlara destek vermeyi de amaçlıyor.
Lokasyonuyla merkezi bir konumda bulunan NG Güral Afyon’un ev sahipliğinde yapılacak olan etkinliğin gelenekselleşerek bir girişimcilik zirvesi haline gelmesi hedefleniyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme