3 penaltı kaçıran İsce mağlup oldu

Süper Amatör Lig'de düşme potasından uzaklaşma mücadelesi veren Tınaztepe Belediyespor kendi sahasında İscehisarspor'u konuk etti. Maça hızlı başlayan İscehisarspor, ilk yarıda aradığı golü bulamadı. Tınaztepe de ilk yarıda yaptığı ataklarda golü bulamadı. İkinci yarıya hızlı başlayan Tınaztepe Belediyespor, bulduğu golle öne geçmeyi başardı. Golden sonra yüklenen ve eşitlik için saldıran İscehisarspor üç kez penaltı kazandı. [&hellip]

Süper Amatör Lig’de düşme potasından uzaklaşma mücadelesi veren Tınaztepe Belediyespor kendi sahasında İscehisarspor’u konuk etti. Maça hızlı başlayan İscehisarspor, ilk yarıda aradığı golü bulamadı. Tınaztepe de ilk yarıda yaptığı ataklarda golü bulamadı. İkinci yarıya hızlı başlayan Tınaztepe Belediyespor, bulduğu golle öne geçmeyi başardı. Golden sonra yüklenen ve eşitlik için saldıran İscehisarspor üç kez penaltı kazandı. Kazanılan pe-naltıları 3 farklı oyuncu kullanırken ilk penaltıyı Tınaztepe’nin kalecisi Hüseyin çıkarmayı başardı. İkinci penaltıyı üstten auta gönderen İsce, üçüncü penaltıyı ise yandan auta gönderdi. Maçın son anlarında tansiyon yükseldi ve İscehisar’dan iki oyuncu kırmızı kartla oyundan atıldı.
MAÇTAN DAKİKALAR
50. dakikada gelişen Tınaztepe atağında genç yetenek Emrah attığı golle takımını öne geçiren isim oldu. 1-0
53. dakikada gelişen İscehisar atağında Kaan Dalyan kalecinin yaptığı sert müdahale ile yerde kaldı. Hakemin verdiği kullanan Kaan Dalyan’ın vuruşunu kaleci Hüseyin çıkardı. Dönen topu İsceli bir tekrar kaleye gönderdi fakat Kaleci Hüseyin ona da izin vermedi.
55. dakikada gelişen İsce Kaan Dalyan’ın yerde kalmasından bir penaltı daha kazandı. Kazanılan penaltıyı kullanan Ahmet Can Gülgün, çok sert vurduğu topu farklı şekilde üstten auta gönderdi.
71. dakikada gelişen İscehisarspor atağında kullanılan kornerde Tınaztepeli oyuncunun rakibine dirsek atması sonrasında hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Emre Pektaş, topu yandan auta gönderdi.  
90+2. dakikada orta sahada yaşanan gerginlikte İscehisarspor faul atışı kazandı. Bu sırada rakibine karşı kötü davranışta bulanan Emre Pektaş sarı kart gördü. Hakemin üzerine giderek fiili müdahalede bulanan Emre Pektaş direkt kırmızı kartla oyundan atıldı.
90+3. dakikada yaşanan olayda İscehisarlı oyuncu Mehmet Arslan topu kaptırdıktan sonra rakip oyuncuya tekme sallaması üzerine direkt kırmızı kartla oyundan atıldı.
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol ve önemli gelişme olmazken Tınaztepe Belediyespor haftalar sonra sahadan 3 puan ile ayrılmayı başardı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme