• Haberler
  • Genel
  • '3 Milletvekili çıkarmamızı engelleyemeyeceksiniz'

'3 Milletvekili çıkarmamızı engelleyemeyeceksiniz'

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, 21 yıldır ülkeyi yöneten AK Parti'nin 2018 yılında cezaevinde olan HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı Adayı olmasına izin verdiğini belirterek, 'Bizleri terör örgütleri ile ilişkilendirerek algı operasyonu yapıyorlar. Ne oyunlar oynarsanız oynayın, bizim 3 Milletvekili çıkarmamızı engelleyemeyeceksiniz ' dedi   İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, İYİ [&hellip]

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, 21 yıldır ülkeyi yöneten AK Parti’nin 2018 yılında cezaevinde olan HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Cumhurbaşkanı Adayı olmasına izin verdiğini belirterek, “Bizleri terör örgütleri ile ilişkilendirerek algı operasyonu yapıyorlar. Ne oyunlar oynarsanız oynayın, bizim 3 Milletvekili çıkarmamızı engelleyemeyeceksiniz ” dedi

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, İYİ Parti seçim koordinasyon merkezinde düzenlediği haftalık basın toplantısında AK Parti’ye yüklendi.
“TOPLUMUN ÇOĞUNLUĞU BU SEÇİMDE DEĞİŞİMDEN YANA”
İYİ Parti teşkilatı olarak gerçekleştirdikleri bayram programını değerlendiren Mısırlıoğlu,“Mübarek Ramazan ayını geride bıraktığımız 3 günlük Ramazan bayramında Afyonkarahisar’ımızı tabiri caizse karış karış gezdik. Bir ve beraber olmanın hazzını doyasıya yaşadık. İl ve merkez ilçe teşkilatlarımızla ve milletvekili adaylarımızla bayramı bayram gibi yaşadık. 17 ilçemizin tamamını ve 19 beldemizi ziyaret ettik. Tabi köylerimize de uğramayı ihmal etmedik. Hemşerilerimizle kucaklaşmak, onlarla hoş sohbetlere katılmak bize çok iyi geldi. Gezdiğimiz yerlerde çok güzel karşılandık. Ülkemizin geleceğinin şekilleneceği güne bu kadar az bir zaman kalmışken tabi ki herkesin gündeminde seçim vardı. Herkesi tek tek dinledik, fikir alışverişlerinde bulunduk. Gördük ki, çok büyük bir çoğunluğun en büyük derdi ekonomi. Nasıl olmasın? Git gide fakirleştiğimiz bir dönemde. İllerde, ilçelerde, beldelerde, köylerde, kahvehanelerde, evlerde, sokaklarda caddelerde her yerde geçim sıkıntısı konuşuluyor. Hayat pahalılığı hemşerilerimizin belini bükmüşken biz de onlarla aynı derdi paylaşırken vardığımız tek ortak nokta, değişimin şart olduğu oldu. Gördüğümüz, dinlediğimiz kadarıyla toplumun çoğunluğu bu seçimde değişimden yana. Afyonkarahisar’a hizmet edecekleri, bu kadim şehri mecliste temsil edecekleri günü sabırsızlıkla bekleyen milletvekili adaylarımız da bu bayram ziyaretleri sayesinde hemşerilerimizle sohbet etme, onlara kendilerini ifade etme fırsatı buldular. İnanır mısınız? Öyle bir coşku hâkimdi ki gezilerimiz sırasında, gözlerdeki ışıltılardan, ortamdaki heyecan ve coşkudan bir kez daha anladık ki İYİ’ler geliyor. Bize teveccüh gösteren, kucak açan hemşerilerimizin her birine tek tek teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
“CUMA HUTBELERİNDE İMAMLAR TARAFINDA SİYASET YAPILIYOR”
İhsaniye’nin Döğer Beldesi’nde bazı cami imamlarının muhalefet partileri için ‘zillet, illet’ dediğini ve o imamlardan hesap sorulacağını belirten Mısırlıoğlu, “Cuma hutbelerinde imamlar tarafında siyaset yapılıyor. Muhalefet partisi liderlerine ve yöneticilerine hakaret eden imamları biliyoruz. Kim kazanırsa kazansın o imamlarla 15 Mayıs’tan sonra görüşeceğiz. Bu seçimin mutlaka kazanılması gerektiğini bir kez daha anladık. Bayramlarda insanlarımızı bir birleri ile bayramlaşmaktan çekinir hale getirdiniz. Düşmanlarımızın yapmadığını yaparak kardeşi, kardeşe düşman ettiniz. Eğer bu seçim kazanılmazsa bundan sonraki seçimleri unutun. İran’da olduğu gibi, içerisinde oy pusulalarının konulduğu formaliteden sandıkları göreceğiz. Biz buna müsaade etmeyeceğiz. Seçim sonuçları kesin açıklana kadar askerin nöbet beklediği gibi sandıkları bekleyeceğiz.”diye konuştu.
“ALEYHİME PAYLAŞIM YAPAN SOSYAL MEDYA HESAPLARINI KİMİN YÖNETTİĞİNİ BİLİYORUM”
Afyonkarahisar’da bir sosyal medya hesabının elden ele dolaşarak, kendisi aleyhinde algı oluşturduğunu belirten Mısırlıoğlu, “AK Parti’nin algı siyaseti sosyal medyada da kendini gösteriyor. Söylemediğimiz sözleri yalan haber olarak sosyal medyada paylaşan bu sayfayı şikâyet ettiğimizi bildirmek istiyorum. Yasal haklarımızı kullanarak suç duyurusu yaptık. Benim ağzımdan çıkmayan cümleleri sırf algı yaratmak için gündeme getiren, habercilikle uzaktan yakından alakası olmayan bu sayfanın kimler tarafından yönetildiğini de biliyoruz. Benim vatan ve bayrak sevgimi herkes biliyor. Buradan bu arkadaşlara iki çift sözüm var. Erkekseniz karşıma çıkın. Allahtan başka kimseden korkmam. Abdestimden şüphem yok. Yüreği yeten bana gelsin bunları yüzüme söylesin.” dedi.
“CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZI BÜYÜK BİR COŞKULA KARŞILAYACAĞIZ”
Bugün Afyonkarahisar’a gelecek olan 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu teşkilat olarak büyük bir coşku ile karşılayacaklarını söyleyen Mısırlıoğlu, “Bu miting de halkımız örnek bir misafirperverlik örneği sergileyecektir. Afyonkarahisar’a yakışır bir program hazırlıyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu’ndan sonra 2 Mayıs’ta Türkiye yönetecek, Başbakan olacak Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i karşılayacağız. Genel Başkanımız haftaya Salı günü saat 14.00’ de Zafer Meydanı’nda olacak. Genel Başkanımızı da bir Başbakan nasıl karşılanırsa o şekilde büyük bir coşku ile karşılayacağız.” dedi.

Bakmadan Geçme