• Haberler
  • Gündem
  • 3 Mayıs, Türk Milletine ve Devletine meydan okuyanlara haykırmaktır

3 Mayıs, Türk Milletine ve Devletine meydan okuyanlara haykırmaktır

İmaret Camii önünde toplanan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Temsilciliği üyeleri, attıkları sloganlar, Afyonkarahisar Mehteran Takımı ve atlılar eşliğinde Anıt Park önüne kadar yürüdü. Programa MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Temsilcisi Abdurrahman Timur Bayram, MHP Merkez İlçe Başkanı Fahrettin Kartal, MHP'li Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri ve [&hellip]

İmaret Camii önünde toplanan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Temsilciliği üyeleri, attıkları sloganlar, Afyonkarahisar Mehteran Takımı ve atlılar eşliğinde Anıt Park önüne kadar yürüdü. Programa MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Temsilcisi Abdurrahman Timur Bayram, MHP Merkez İlçe Başkanı Fahrettin Kartal, MHP’li Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.
PROGRAM ANIT PARK’TA
DEVAM ETTİ
Program Anıt Park’ta yapılan etkinliklerle devam etti. Saygı duruşu İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Mehteran takımı marşlar söyledi. Ardından yürüyüşe katılan gençler sloganlar attı. Son olarak konuşma yapan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Temsilcisi Abdurrahman Timur Bayram, konuşmasında şunları söyledi:
“3 Mayıs Türkçülük Günü’nde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve merhum başbuğumuz Alparslan Türkeş olmak üzere, Türk milletine hizmet etmiş olan bütün ulularımızı ve Türkçülük Bayrağını Tanrı Dağlarına kadar yükselten tsız ata ve dava arkadaşlarını rahmet, şükran ve saygı ile anıyoruz. Ruhları şad mekanları cennet olsun. Bizim için Türkçülük uğraşından başka daha köklü bir uğraş yoktur. Onca yalnızlık ve yokluğa rağmen bu uğurda karşılaşacağımız her zorluğa direnip Türklüğün düşmanlarına karşı amansızca savaş vermeye devam edeceğiz. Bizin için 3 Mayıs Türk Milleti’ne ve Türk Devleti’ne meydan okuyanlara karşı, yeter söz Türk’ün diye haykırmaktır. Bizim için 3 Mayıs soysuzlaşmaya ve yozlaşmaya karşı baş kaldırmaktır. Bizim için 3 Mayıs Türk Milleti’ne ve Devleti’ne savaş açmış dönme, devşirmelere hesap sorma mücadelesidir. Bizim için 3 Mayıs Türk olmanın gereği olarak tarihi görevimize sımsıkı sarılmaktır. Bizim için 3 Mayıs Türk Birliği’ne ve Turan’a giden yoldur. Türk Milliyetçiliği derken Başbuğumuzun da dediği gibi İslam İmanını, İslam ahlak ve faziletiyle Türklük şuurunu esas kabul etmekteyiz” dedi.
Bayram’ın konuşmasının ardından Mehteran Takımı’nın Hücum Marşı ile program sona erdi.

Bakmadan Geçme