3. Ligin yeni ismi Afyonspor

Bölgesel Amatör Lig 7. Grubu şampiyon olarak tamamlayan AFJET Afyonspor önceki gün Balıkesir'de Halide Edip Adıvarspor'la 3. Lige çıkmak için oynadığı maçı 2-0'lık skorla kazandı. Birçok gol pozisyonundan faydalanamayan Jetler 2 gol bularak rakibini 2-0'lık skorla mağlup etti. Kalesinde gördüğü pozisyonlarda da başarılı bir savunma ile rakibine gol izni vermeyen Jetler 3. Lige adını altın [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig 7. Grubu şampiyon olarak tamamlayan AFJET Afyonspor önceki gün Balıkesir’de Halide Edip Adıvarspor’la 3. Lige çıkmak için oynadığı maçı 2-0’lık skorla kazandı. Birçok gol pozisyonundan faydalanamayan Jetler 2 gol bularak rakibini 2-0’lık skorla mağlup etti. Kalesinde gördüğü pozisyonlarda da başarılı bir savunma ile rakibine gol izni vermeyen Jetler 3. Lige adını altın harflerle yazdırdı. Grupta kolay takımlarla oynadığı için eleme maçlarını kaybeden yorumlarına aldığı galibiyetle cevap veren Jetler 2016-17 sezonunda 3. Lig’de mücadele edecek.
YILMAZ’DAN
DUYGUSAL VEDA
Biten sezonun ardından sosyal medya üzerinden açıklama yapan AFJET Afyonspor’un 11 Numarası Murat Yılmaz, önce şükretti. Sonra teşekkür eden Yılmaz son olarak da veda etti. Yılmaz, “Allah’ım sana sonsuz şükürler olsun. Peygamberimize Selat-ü Selamlar Olsun. Bizim başımızı öne eğmedin, cömertliğini yine gösterdin. Zaferler de galibiyetler de başarılar da yalnız Allah’a aittir. Bize bu zafer öyküsünde başrol verdiğin için sana sonsuz şükürler olsun. Hocam Cüneyt Tiryaki ve Cevat Macit’e verdiğim sözü tuttuğum için de çok mutluyum. Bize burada sanki Afyonkarahisar’da oynuyormuşuz havasını yaşatan büyük taraftarımıza çok teşekkürler, ayağınıza yüreğinize sağlık. Bu “ALEMDE KİMSEYE AFYOK”. Tüm Afyonspor sevdalılarını seviyorum. Büyük AFYOK taraftarını da ben, beni seveni de sevmeyeni de taktir edeni de saygı duyanı da duymayanı da yuhalayanı da çok seviyorum.  Hepiniz Allah’a emanet olun” ifadesine yer verdi.
YILMAZ’DAN SİTEM DOLU SÖZLER
Yerel internet sitesinde yorum yapan bir teknik direktöre cevap olarak sosyal medyadan açıklama yapan Murat Yılmaz, “Yerel futbol sitesine kendi zekası ölçüsünde ucuz yorumlar yapan teknik direktör müsvettesi neden sana takım vermedikleri yaptığın yorumdan belli zaten. Yok kolay guruptan çıkmışız, yok ciddi maç oynamamışız Halide Edip Adıvarspor favori yorumlarını kendine sakla. Biz seve seve değil, … şampiyon olduk, dişimizle tırnağımızla herkesten çok çalıştık, herkesten çok istedik çok şükür hedefimize ulaştık. Sen bak çorbana AFJET Afyonspor’un şampiyon futbolcuları yerel futbol sitesine daha duyarlı ve bilgili yorumcu ve hocalarla çalışmasını temenni eder” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Taklacı Mirlan’dan maç öncesi dua

Maçtan önce yapılan seremoni başında  yeşil sahaya ayak basan AFJET Afyonspor’un başarılı 10 Numarası Mirlan Murzaev dua etmeyi ihmal etmedi

AFJET Afyonspor’un Halide Edip Adıvarspor’la oynadığı maç öncesinde ısınmak için sahaya gelen AFJET Afyonspor’un başarılı 10 Numarası Mirlan Murzaev dua ederek ısınmaya başladı. Sonrasında soyunma odasına giderek son hazırlıkların ardından maç için sahaya gelen takım oyuncularından Mirlan seremoni öncesinde bir kez daha dua ederek seremoniye katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Yenilgi hazımsızlığıyla protokole saldırdılar

Maçın başından sonuna kadar küfürlü ve kötü tezahüratta bulunan Halide Edip Adıvarspor’un
 taraftarları maçın ilk yarısında yaktığı meşale ve maytaplarla maça damga vurmayı başardı. Son olarak ise yenilgiyi hazmedemeyen Adıvarspor taraftarları protokole maytap ve meşale fırlattı

Maçın başlamasıyla birlikte kötü tezahüratlarına başlayan Halide Edip Adıvarspor’un taraftarları hem Afyonspor’a hem taraftarlarına hem de protokole maç sonuna kadar huzursuz bir şekilde maç izletti. Maçın başından sonuna kadar kötü ve küfürlü tezahüratta bulunan Adıvarspor’un taraftarları ilk yarının ortalarında tribüne nasıl getirdiği belli olmayan meşale ve maytapları yakarak bulundukları tribünü ve protokol tribününü duman altında bıraktı. Maçın sonunda mağlubiyet hazımsızlığını yaşayan Adıvarspor taraftarı protokole kadar saldırdı. Gözü dönmüş taraftarlar kadın ve çocukların da bulunduğu tribüne meşale, maytap, davul tokmağı, çakmak, şişe gibi maddelerle saldırdı. (Kocatepe Haber Merkezi)

İkinci gol sonrasında yıkıldılar

AFJET Afyonspor’un karşısında Halide Edip Adıvarsporlu futbolcular kalelerinde gördükleri
ikinci gol sonrasında resmen yıkıldı

Balıkesir’de AFJET Afyonspor’la Play-Off karşılaşmasına çıkan Halide Edip Adıvarspor takımı ilk yarıda gol de bulamadı, kalesindeki gollere de izin vermedi. İkinci yarının ortalarında Nazmi’nin attığı golden sonra moral bozukluğu yaşayan ve gol bulabilmek için var gücüyle yüklenen Adıvarspor kalesinde Ömer Faruk’un ayağından gördüğü ikinci golle resmen yıkıldı. Oyuncuların birçoğunun yere yığıldığı golün ardından ayakta kalmaya çalışan oyuncular da arkadaşlarını teselli etmeye çalıştı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme