3 Kasımda yapılacaktı ertelendi

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, 'Gönül Seferberliği Kampanyası' kapsamında, Afyonkarahisar'a her üye için birer fidan dikeceklerini açıkladı. Ancak AK Parti’nin fidan kampanyası, deprem nedeniyle ertelendi   AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay açıklamasında, 'İktidara geldiğimiz günden bugüne kadar Afyokarahisar'da 109 milyon 700 bin adet fidanı toprakla buluşturduk. Peygamber Efendimiz şöyle buyurdu [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Gönül Seferberliği Kampanyası” kapsamında, Afyonkarahisar’a her üye için birer fidan
dikeceklerini açıkladı. Ancak AK Parti’nin fidan kampanyası, deprem nedeniyle ertelendi

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay açıklamasında, “İktidara geldiğimiz günden bugüne kadar Afyokarahisar’da 109 milyon 700 bin adet fidanı toprakla buluşturduk. Peygamber Efendimiz şöyle buyurdu; ‘Herhangi birinizin elinde bir hurma fidanı varken, kıyâmet kopacak olsa, derhal onu diksin!’ Bizler böyle bir Peygamberin ümmeti olarak ülkemizi yeşillendirmek adına elimizden geldiğince çalışacak ve gereğini yapacağız.” dedi.
“HEDEFİMİZ 1 MİLYON YENİ
ÜYE VE 1 MİLYON YENİ FİDAN”
“Kurulduğu ilk günden bu yana AK Parti ailesi olarak geleceğe emanetimiz olan doğaya değer katma gayreti içinde olduk.” diyen Uluçay, “İktidara geldiğimiz günden bu yana toplam 4,7 milyar fidanı toprakla buluşturduk. İktidara gelişimizin 18’nci yıl dönümünde ülke genelinde hedefimiz 1 milyon yeni üye ve 1 milyon yeni fidandır. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Gönül Seferberliği Kampanyasının başlangıcından itibaren 3 Kasım’da her üyemiz için Afyonkarahisar merkez Çakırköy Yılanlı dere mevkiinde bir fidan dikeceğiz inşallah. 81 ilimizde hedefimiz 1 milyon yeni üye. Her üyeye bir fidan. Bir milyon yeni üye. Daha yeşil bir Türkiye.” ifadelerini kullandı.
>> Kocatepe Haber Merkezi

3 Kasım 2002’nin yıldönümüne özel kampanya

AK Parti 3 Kasım’da iktidara gelişinin 18. yılını çevreci etkinlikle kutlayacaktı. Pandemi şartlarına rağmen bu yıl AK Parti 1 milyon üye kaydetti. 3 Kasım’da bu üyeler için Türkiye genelinde aynı anda 1 milyon fidan dikilmesi hedefleniyordu. Etkinlikler kapsamında 1 milyon yeni üyeyi temsilen her ilden 1 kişi Ankara’ya davet edilecek ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelecekti. Ancak İzmir’de yaşanan deprem nedeniyle etkinlikler ileri bir tarihe ertelendi.

Bakmadan Geçme