3. Frig Vadisi Bisiklet turu başlıyor

Termal kültürünün yanı sıra, sporu da bir yaşam biçimi haline getirmeyi amaçlayan NG Afyon Termal Otel, 6-8 Mayıs tarihlerinde, 3. kez düzenlenecek Frig Vadileri Bisiklet Turu'nun en önemli destekçilerinden.  NG Afyon Afyonkarahisar'ın kültürel mirasını tanıtmak, ilin alternatif sporların yeni merkezi olmasına katkıda bulunmak amacıyla, organizasyonda etkin bir rol üstleniyor.Frig Vadisi'nin binlerce yıllık tarihinin keşfedileceği Bisiklet [&hellip]

Termal kültürünün yanı sıra, sporu da bir yaşam biçimi haline getirmeyi amaçlayan NG Afyon Termal Otel, 6-8 Mayıs tarihlerinde, 3. kez düzenlenecek Frig Vadileri Bisiklet Turu’nun en önemli destekçilerinden.  NG Afyon; Afyonkarahisar’ın kültürel mirasını tanıtmak, ilin alternatif sporların yeni merkezi olmasına katkıda bulunmak amacıyla, organizasyonda etkin bir rol üstleniyor.
Frig Vadisi’nin binlerce yıllık tarihinin keşfedileceği Bisiklet Turu’na amatör ve profesyonel 250 sporcu katılıyor. 3 gün sürecek tur boyunca Afyonkarahisar’ın gizli hazinelerinden Peribacaları, Ayvaz Kalesi, Aslan Taşı, Büyük Yayla Göleti ve Kumbet muhteşem görkemiyle bisikletlileri karşılayacak.
Spor keyfinin yanı sıra, bir nevi kültür turu misyonu da taşıyan etkinlikte, NG Afyon, Frig Vadileri Bisiklet Turu kapsamında konuklarına eşsiz bir deneyim yaşatmayı vaad ediyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme