3.cülük kupası son saniyede geldi

Afyonkarahisar il genelinde düzenlenen Genç Kızlar Futsal müsabakasının 3'üncülük ve 4'üncülük karşılaşması Merkez Atatürk Anadolu Lisesi ile Şuhut Anadolu Sağlık Meslek Lisesi arasında oynandı.Süleyman Demirel Fen Lisesi salonundaki Atatürk Anadolu Lisesi ve Şuhut SML mücadelesinde Atatürk Anadolu Lisesi daha baskın ve üstün bir oyun sergiledi. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki ekip de gol bulamayınca maçın [&hellip]

3.cülük kupası son saniyede geldi

Afyonkarahisar il genelinde düzenlenen Genç Kızlar Futsal müsabakasının 3’üncülük ve 4’üncülük karşılaşması Merkez Atatürk Anadolu Lisesi ile Şuhut Anadolu Sağlık Meslek Lisesi arasında oynandı.
Süleyman Demirel Fen Lisesi salonundaki Atatürk Anadolu Lisesi ve Şuhut SML mücadelesinde Atatürk Anadolu Lisesi daha baskın ve üstün bir oyun sergiledi. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki ekip de gol bulamayınca maçın ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle sona erdi. Maça hakim olan vasat oyun ikinci yarıda da değişmedi. Her iki ekip de maçın son anına kadar sürdürdükleri gol arayışından bir sonuç elde edemediler. Maçın bitiş düdüğünün ötmesine 2 saniye kala gelişen Atatürk Anadolu Lisesi atağında top ağlarla buluştu ve Atatürk Anadolu Lisesi penaltılara kalmadan 3’üncülük kupasını aldı. 4’üncülük kupasını da Şuhut SML aldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Merkez Atatürk Anadolu Lisesi: Antrenör Mehmet Kaya
Şerife Kuyun, Burcu Sert, Melek Başpınar, Gamze Nur Erol, Şerife Fehmioğlu, Büşra Nur Çekiç, Havva Kayacık, Hatice Çakır, Ebru Yıldırım ve Esra Kutlu.
Şuhut Anadolu Sağlık Meslek Lisesi:
Burcu Oduncu, Melike Nur Özen, Serpil Çetinkaya, Eda Kavak, Reyhan Karakaya, Şeym Kahraman, Elvan Güler, Ceyda Yegül, Şerife Kır, Hacer Kaynar ve Mine Temel.

Bakmadan Geçme