3 buçuk yıl bir anda geçti

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyon’da görev yaptığı sürenin bir anda geçtiğini kaydetti Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Valiliği’ne atanmasının ardından veda ziyaretlerini sürdürüyor. Balkanlıoğlu, İl Emniyet Müdürlüğü, İşadamı Tamer Alpata, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı, Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanlığı, Hocalar Kaymakamlığı, İşadamı Yılmaz Şeker ve son olarak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon [&hellip]

3 buçuk yıl bir anda geçti

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyon’da görev yaptığı sürenin bir anda geçtiğini kaydetti

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Valiliği’ne atanmasının ardından veda ziyaretlerini sürdürüyor.
Balkanlıoğlu, İl Emniyet Müdürlüğü, İşadamı Tamer Alpata, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı, Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanlığı, Hocalar Kaymakamlığı, İşadamı Yılmaz Şeker ve son olarak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne veda ziyaretinde bulundu.
HAKKINIZI HELAL EDİN
Ziyaretleri sırasında kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri tarafından karşılanan Vali İrfan Balkanlıoğlu; “Yaklaşık 3,5 yıldır görev yaptığım Afyonkarahisar’dan önümüzdeki günlerde ayrılacağım. Bu 3,5 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçmiş gibi gelmektedir. Ama çalıştığım bu süre zarfında Afyonkarahisar’ın ilerlemesi ve gelişmesi için elimden gelen her şeyi yaptığıma inanıyorum. Ordu’ya gittikten sonra da gözüm ve kulağım burada olacak ve Afyonkarahisar’ı yakından takip edeceğim. Eğer Ordu’ya yolunuz düşerse bilin ki kapımız sizlere ve Afyonkarahisar’lı hemşerilerimize her zaman açıktır. Bu bağlamda ben sizlere hakkımı helal ediyor ve sizlerinde hakkınızı helal etmenizi istiyorum” dedi.
DOSTLUKLAR KURULDU
Vali Balkanlıoğlu ”Afyonkarahisar’a geldiğimizde çok fazla tanımıyorduk. Kısa sürede tanıdık ve Afyonkarahisar’ın geleceğinde bizim de bir tuzumuz olur mu diye çabalarda bulunduk. Afyonkarahisar’ı tanımakta ve bir şeyler yapmakta Ticaret ve Sanayi Odamızın büyük desteğini gördük. Sorunların dile getirilmesinde ve çözüm bulunmasında sürekli destek oldular. Yaptığımız işler sırasında son derece uyum içerisinde bir çalışma sergiledik. Unutulmaz dostluklar ve arkadaşlıklar oluşturduk, inşallah bu dostluk ömür boyu sürer” diye konuştu.
GELİŞMELERİ ORDU’DAN
TAKİP EDECEĞİM
Balkanlıoğlu, şöyle devam etti:
“Afyonkarahisar’dan ayrılırken gönlüm ve kalbim burada kalacaktır. Afyonkarahisar’ın gelişmesini ve ilerlemesini Ordu’dan da takip edeceğim. Burada görev yapmak bana son derece mutluluk vermiştir, buradan ayrılırken sizlere hakkımı helal ediyor ve sizlerin de hakkınızı helal etmenizi istiyorum.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme