3 bin Türk Bayrağı ile kutlama

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Erol Özsoy, Cumhuriyet Bayramı'nı Türk Bayrağı ile kutladıklarını söyledi Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Erol Özsoy, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Türk Bayrağı dağıttıklarını söyledi. Özsoy, 'Cumhuriyet Bayramımız dolayısıyla, Cumhuriyet'imize, Atatürk'ümüze, İstiklal Marşı'mıza ve Andımız'a saygı için inadına Türk Bayrağı diyoruz ve şube olarak Afyonkarahisar'daki 3 bin üyemize bayrak armağan ediyoruz' dedi.'OLMAZSA OLMAZIMIZ'Özsoy, 'Bu [&hellip]

3 bin Türk Bayrağı ile kutlama

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Erol Özsoy, Cumhuriyet Bayramı’nı Türk Bayrağı ile kutladıklarını söyledi

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Erol Özsoy, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Türk Bayrağı dağıttıklarını söyledi. Özsoy, “Cumhuriyet Bayramımız dolayısıyla, Cumhuriyet’imize, Atatürk’ümüze, İstiklal Marşı’mıza ve Andımız’a saygı için inadına Türk Bayrağı diyoruz ve şube olarak Afyonkarahisar’daki 3 bin üyemize bayrak armağan ediyoruz” dedi.
“OLMAZSA OLMAZIMIZ”
Özsoy, “Bu değerlerimizi tartışma konusu yapanlar tarihin hak ettikleri sayfalarında yerlerini alacaklardır. Tarih bunları affetmeyecektir. Cumhuriyet ve onun değerleri bizim olmazsa olmazımızdır. Bu şuurla üyelerimize Türk Bayrağı dağıtıyoruz” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme