Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3 bant bilardocular Afyon’da buluştu

3 bant bilardocular Afyon’da buluştu

Limaj Bilardo ve Cafe’nin ev sahipliğinde düzenlenen “3. Yıla Özel 3 Bant Bilardo Ödüllü Türkiye Şampiyonası”nda, 16 ilden 72 sporcu mücadele etti. Şampiyonanın sonunda birinci Tolgahan Kiraz oldu

 

Limaj Bilardo Salonu’nda Murat Çelik, Adem Özçelik, Mübin İsli, Taşkın Er, Mustafa Ölmez, Özkan Özfidan, Mehmet Aksoy, Serdar Gümüş, Şeref Acar, Orhan Çerkez gibi Bilardo sporcularının da bulunduğu 72 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonada, birinci Tolgahan Kiraz oldu. Kiraz’a, finalde rakibine 17 Istaka da 40-26 yenilen Murat Çelik, ikinci oldu.
Afyon Limaj Bilardo ve Cafe’de düzenlenen Şampiyonaya 16 ilden 72 bilardocu katıldı. Bilardo Ustaları, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Konya, Aydın, Burdur, Isparta, İstanbul, Kütahya, İzmir, Denizli, Yalova, Uşak, Bursa, Manisa, Bolu’dan Afyonkarahisar’a gelerek müsabakalara katıldı.
ÇOK MEMNUN OLDUK
Afyonkarahisar Limaj Bilardo ve Cafe İşletmecisi Enver Mut, “Bilardo matematik, fizik, geometri ve psikoloji dörtgeninden oluşan zerafet ve akıl oyunları üzerine kurgulanmış bir spordur. Bilardo aynı zamanda bireyin sosyal yaşamını zenginleştiren önemli bir spor dalıdır. Turnuvaya katılım yoğun olduğu için çok memnun olduk. Afyon’un sakin bir kent olması, kalitenin yüksek olması Limaj Bilardoya renk getirdi. 2,5 yıl önce açtığımız salon salgın dolayısıyla üç aydır kapalıydı. Bir aydır açık olan salonumuz da bir şampiyona düzenledik. Önemli bilardocular katıldı. Zevkli müsabakalara sahne oldu.” dedi.