3 band ligi sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Türkiye genelinde özel olarak düzenlenen turnuvayı ilk kez Afyon'da yapmanın heyecanını yaşayan Limaj Bilardo & Kafe yetkilileri, Handikaplı 3 band bilardo Ligi Şampiyonası'nın da başarılı bir şekilde devam ettiğini aktardı.2. TUR İSİMLERİ BELLİ OLDUÇevik Isı ve Matyar İnşaat'ın sponsorluğunda yapılan Handikaplı Lig'de ilk tur sona erdi. 10'ar kişilik 4 gruptan oluşan ligde, her grupta ilk [&hellip]

Türkiye genelinde özel olarak düzenlenen turnuvayı ilk kez Afyon’da yapmanın heyecanını yaşayan Limaj Bilardo & Kafe yetkilileri, Handikaplı 3 band bilardo Ligi Şampiyonası’nın da başarılı bir şekilde devam ettiğini aktardı.
2. TUR İSİMLERİ BELLİ OLDU
Çevik Isı ve Matyar İnşaat’ın sponsorluğunda yapılan Handikaplı Lig’de ilk tur sona erdi. 10’ar kişilik 4 gruptan oluşan ligde, her grupta ilk dörde giren toplam 16 sporcu bir üst tura yükselme hakkını elde etti. Uzun soluklu bir lig olan Handikaplı 3 band bilardo ligi şampiyonasında 2. Tur’da başarılı olan sporculardan ilk ikisi bir üst tura terfi edecek. Bu turda da başarılı olan 4 oyuncu final grubuna adını yazdıracak. Oluşacak olan şampiyonlar grubunda yarışacak 4 sporcu arasında da en yüksek puana sahip olan oyuncu şampiyon olacak.
2. TUR
15 EKİM’DE
2. Tur grubuna katılmaya hak kazanan 16 sporcu, 15 Ekim tarihinden itibaren ıstıka savaşına başlayacak. Hafta içi akşam saatlerinde oynanan müsabakalar Limaj Bilardo & Cafe’de gerçekleşiyor.
40 sporcunun mücadele ettiği ilk turun sonunda 2. Tura yükselmeye hak kazanan 16 sporcu:
1- HAKAN TETİK
2- ENVER MUT
3- AYHAN ONUR
4- SUAT TOYDEMİR
5- AHMET ÖZAYDIN
6- ALİ KARAMAN
7- MUSTAFA AK
8- İHSAN DUMANLI
9- MAHMUT YILMAZ
10- A.İHSAN KARACA
11- İBRAHİM AVŞAR
12- İBRAHİM TİRYAKİ
13- TUNCAY TEMİRKAYA
14- NURİ YEŞİLÇAY
15- ALİ EKMEKÇİ
16- MEHMET GÜMÜŞ

Bakmadan Geçme