3-4 kat daha fazla bütçeye sahipler

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor Topuk Yaylası'ndaki çalışmalarına devam ediyor. Afyon Belediyespor Genel Menajeri Cömert Küce, Topuk Yaylası'nda gerçekleştirilen kampı değerlendirerek, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istediklerini belirtti.İlk olarak yeni sezon için değerlendirme yapan Küce, 'Aşağı yukarı çalışmalara başlayalı 15 gün oldu. Topuk Yaylası'na geldik, 1 haftayı doldurduk Allah nasip ederse de [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor Topuk Yaylası’ndaki çalışmalarına devam ediyor. Afyon Belediyespor Genel Menajeri Cömert Küce, Topuk Yaylası’nda gerçekleştirilen kampı değerlendirerek, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istediklerini belirtti.
İlk olarak yeni sezon için değerlendirme yapan Küce, “Aşağı yukarı çalışmalara başlayalı 15 gün oldu. Topuk Yaylası’na geldik, 1 haftayı doldurduk Allah nasip ederse de 11’inci günde buradan Afyon’a geri döneceğiz. Sonrasında iki hazırlık turnuvamız var. 18 Eylül’de de Federasyon Kupasına katılacağız. 1 Ekim’de de sezonu açmış olacağız. Bir eksiğimiz yok, ufak tefek sakatlıklar oluyor fakat onun haricinde canımızı sıkacak bir durum yok. Her şey çok iyi, arkadaşlık ortamı çok iyi, aile ortamı çok iyi beklentileri karşılamak için hepimiz hazırız” dedi.
“İSTEDİĞİMİZE ULAŞTIK”
Topuk Yaylası kampını da değerlendiren Cömert Küce, “Tam beklediğimiz gibi oldu. Çok güzel bir tesis olmuş sağolsun yönetim de hiçbir fedakarlıktan kaçmadı. Buraya gelmemize imkân verdi. Bizim burayı seçmemizdeki öncelikli amaç kamp ortamında yoğun çalışarak sistemi oturtmak, önümüzdeki zorlu sezona oyuncuları fiziksel olarak hazırlarken arkadaşlık ve aile ortamını sağlamaktı. Çok güzel bir kamp geçiyor, herkes birbiri ile çok yakınlaştı o açıdan istediğimize ulaşmış olduk” ifadesine yer verdi.
“ÜST LİGE ÇIKACAĞIZ”
Yeni sezonda hedeflerinin üst lige çıkmak olduğuna değinen Küce, “Bu sene her takım çok kuvvetli gözüküyor. Özellikle Telekom ve Bahçeşehir aşağı yukarı bizim 3-4 katımız bütçelere sahipler. Biz, Karesi, Samsun, Bursaspor aşağı yukarı onların altındayız bütçe olarak. Ama takım olarak bizim hedefimiz kesinlikle üst lige çıkmak. Ama 1 Mayıs’ta ama Haziran’da çıkmak, fakat ne olursa olsun sezon sonunda Afyon şehrine bu mutluluğu yaşatmak” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme