• Haberler
  • Genel
  • 2'nci Amatör'de perde kapanıyor – Kocatepe Gazetesi

2'nci Amatör'de perde kapanıyor – Kocatepe Gazetesi

Bu hafta oynanacak Gebeceler Belediyespor ile Büyükkalecik Belediyespor maçının ardından 2'nci Amatör Lig tamamlanıyor 2'nci Amatör Lig C Grubu'nda mücadele eden Gebeceler Belediyespor ve Büyükkalecik Belediyespor yarın ligin son maçında karşı karşıya gelecek. Maçın ardından tamamlanacak olan 2'nci Amatör Lig'de liderler Ayvalıspor, Küçükçobanlıspor ve Sülünspor şampiyonluklarını ilan ederek kupalarını kaldırdı. Geçen hafta kupa töreninden önce [&hellip]

2’nci Amatör’de perde kapanıyor

Bu hafta oynanacak Gebeceler Belediyespor ile Büyükkalecik Belediyespor maçının ardından 2’nci Amatör Lig tamamlanıyor

2’nci Amatör Lig C Grubu’nda mücadele eden Gebeceler Belediyespor ve Büyükkalecik Belediyespor yarın ligin son maçında karşı karşıya gelecek. Maçın ardından tamamlanacak olan 2’nci Amatör Lig’de liderler Ayvalıspor, Küçükçobanlıspor ve Sülünspor şampiyonluklarını ilan ederek kupalarını kaldırdı.
Geçen hafta kupa töreninden önce Sülünspor’la karşılaşan Gebeceler Belediyespor’da maçın ilk yarısı 3-2’lik skorla devam ederken çıkan olaylarda kaleci ve bir oyuncu kırmızı kart görmüştü. Kırmızı kartlardan sonra ise Gebeceler Belediyespor takım kaptanı takımı sahadan çıkartmış ve karşılaşmayı Sülünspor 3-0 hükmen kazanmıştı. Bu hafta as kalecisinden yoksun olarak sahaya çıkacak Gebeceler Belediyespor’un bir iddiası yok. Büyükkalecik Belediyespor’unda bir iddiası bulunmuyor. Oynanacak karşılaşmadan sonra lig tamamlanacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme