• Haberler
  • Genel
  • 26 Ağustos Tabiat Parkı Yeni Görünüme Kavuşuyor

26 Ağustos Tabiat Parkı Yeni Görünüme Kavuşuyor

Doğayla iç içe atmosferi, huzur veren manzarası ile ilgi gören 26 Ağustos Tabiat Parkı, yapılan alt yapı düzenlemeleri ile yeni bir görünüme kavuşuyor.

26 Ağustos Tabiat Parkı’nda yer alan Yöresel Ürün Satış Birimleri ve Kafeterya ’ya bakım ve onarım yapılmış, saha güvenliği için kamera kayıt sistemi kurulmuştu. 26 Ağustos Tabiat Parkı’nda sahada bulunan binaların da boyası yenilendi. 

26 Ağustos Tabiat Parkı Yeni Görünüme Kavuşuyor

Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin desteği ile 26 Ağustos Tabiat Parkı’nda ot sorunu, zemin düzenlenmesi ve derelerin ıslahı için çalışmalar yapıldı. İş makinaları ile gerekli tüm düzenlemeler yapılırken, Yöresel Ürün Satış Birimlerinin işletmesi de Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğünce bir firmaya verildi. Firma tarafından yer teslimi sonrası su, kanalizasyon, elektrik, aydınlatma, güvenlik kamerası ve alt yapı düzenleme çalışmalarına başlandı. 

26 Ağustos Tabiat Parkı Yeni Görünüme Kavuşuyor

Mevcut giriş kapısının iptal edilerek farklı bir noktaya alınması, park içerisinde bulunan 2 adet lokanta, 6 adet satış ünitesi, spor kompleksi, at manej alanı ve çadırlı karavan kamp alanı da işletmeci tarafından bakım ve onarımdan geçirilecek. Çalışmalar tamamlandığında 26 Ağustos Tabiat Parkı yenilenen yüzüyle vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

26 Ağustos Tabiat Parkı Yeni Görünüme Kavuşuyor

Bakmadan Geçme