25’inci yılda 24 çocuk sünnet oldu

Anadolu Öğretmen Lisesi’nde Kızılay’ın düzenlemiş olduğu 25. sünnet töreninde 24 çocuk erkekliğe ilk adımlarını attılar Anadolu Öğretmen Lisesinde düzenlenen törende konuşan Türkiye Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Danıştekin, “Bu yıl 1-13 yaşları arasında 24 çocuğumuzu sünnet ettirmenin mutluluğu, sevincini birlikte yaşıyoruz. Çocuklarımız bu sünnet töreni ile hayatlarının önemli bir dönüm noktasını geçmiş olmaktadırlar. Geleceğimiz, [&hellip]

25'inci yılda 24 çocuk sünnet oldu

Anadolu Öğretmen Lisesi’nde Kızılay’ın düzenlemiş olduğu 25. sünnet töreninde 24 çocuk erkekliğe ilk adımlarını attılar

Anadolu Öğretmen Lisesinde düzenlenen törende konuşan Türkiye Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Danıştekin, “Bu yıl 1-13 yaşları arasında 24 çocuğumuzu sünnet ettirmenin mutluluğu, sevincini birlikte yaşıyoruz. Çocuklarımız bu sünnet töreni ile hayatlarının önemli bir dönüm noktasını geçmiş olmaktadırlar. Geleceğimiz, güvencemiz olan sevgili çocuklarımızı, bu günlere getiren, onların sevincini yaşayan anneleri, babaları tebrik ediyorum. Bütün annelerin, babaların böyle güzel, anlamlı mutluluklarını yaşamalarını, çocuklarımızın daha nice mutluluklarını görmelerini diliyorum” dedi.
Sosyal yardımlaşma güçleniyor
Sosyal yardımlaşmanın önemine dikkat çeken Danıştekin, “Bu güzel bir o kadar anlamlı törenle, aramızdaki sosyal yardımlaşmayı, dayanışmayı güçlendiriyoruz. Barışı, sevgiyi, saygıyı, mutlulukları paylaşıyoruz, çoğaltıyoruz. Bizlere bu güzel sevinci, mutluluğu, heyecanı yaşatan, yüce Rabbimize sonsuz şükür ve hamdediyoruz” diye konuştu. Türkiye Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Danıştekin, sünnet şöleninde emeği geçenlere de tek tek teşekkür etti. Danıştekin, “Okulumuzun salonlarını törenimize tahsis eden, Anadolu Öğretmen Meslek Lisesi Müdürü sayın Muhittin Özaşkın’a, personeline, sünnetlerimizi büyük bir özveri ile yapan sayın Eray Hancı ve ekibine, törenimizi güzel müziğiyle neşelendiren Sıtkı Gülgün’e sünnet törenimize katılarak, dini vecibemizi yerine getiren, duamızı yapan sayın Cengiz Kılıç ve tüm emeği geçenlere, sünnet giderlerini üstlenen yardımseverimize Kızılay ve ailelerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyorum” ifadelerini kullandı. Afyonkarahisar Sosyal Gönüllüler ve Dayanışma Derneği tarafından Kızılay Kadın Kolları Başkanız Hacer Eker’e plaket verildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme