25 yıldan sonra ilk ziyaret

Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş'ın da yer aldığı ziyaretlerin ilk durağında geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği genel kurulun ardından Afyonkarahisar Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Kadir Arık ve yeni yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Başkan Burhanettin Çoban, hayırlı olsun dileklerini iletti. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Afyon SMMMO Başkanı Arık, çalışmaları hakkında [&hellip]

Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş’ın da yer aldığı ziyaretlerin ilk durağında geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği genel kurulun ardından Afyonkarahisar Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Kadir Arık ve yeni yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Başkan Burhanettin Çoban, hayırlı olsun dileklerini iletti. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Afyon SMMMO Başkanı Arık, çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ikinci ziyaretini Yarım Elma Derneği Başkanı Erol Öztürk’e yaptı. İşadamı İbrahim Alimoğlu ve Belediye Yardım Birimi Sorumlusu Ahmet Çınar’ın da yer aldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Öztürk, derneğin Ramazan ayından gerçekleştireceği yardım faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
Başkan Çoban’ın ziyaret turundaki son durağı Afyonkarahisar Belediyesi Musiki Eğitim Merkezi’ni oldu. Musiki Eğitim Merkezi Başkanı Raif Somer ve müzisyenler tarafından karşılanan Başkan Çoban ve Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş, Afyonkarahisar Belediyesi Musiki Eğitim Merkezi’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı. 25 yıl aradan sonra ilk kez bir belediye başkanının Musiki Eğitim Merkezi’ni ziyaret ettiğini aktaran Raif Somer, bu konuda duyduğu memnuniyeti dile getirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme