• Haberler
  • Genel
  • 25 genç, CHP’ye katıldı – Kocatepe Gazetesi

25 genç, CHP’ye katıldı – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi’nde, kısa bir süre önce gerçekleştirilen üye katılım töreninden sonra dün de 25 genç CHP rozeti taktı Cumhuriyet Halk Partisi’nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Afyonkarahisar ziyaretiyle başlayan ve sonrasında ivme kazanan üye katılımlarına bir yenisi daha eklendi. İlk aşamada 25 genç, CHP rozeti taktı. Toplam 40 gencin de kısa vadede CHP’ye katılması bekleniyor.SÖZ [&hellip]

25 genç, CHP'ye katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde, kısa bir süre önce gerçekleştirilen üye katılım töreninden sonra dün de 25 genç CHP rozeti taktı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Afyonkarahisar ziyaretiyle başlayan ve sonrasında ivme kazanan üye katılımlarına bir yenisi daha eklendi. İlk aşamada 25 genç, CHP rozeti taktı. Toplam 40 gencin de kısa vadede CHP’ye katılması bekleniyor.
SÖZ SIRASI GENÇLERDE
Katılım töreninde açıklama yapan CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, “AKP 12 Eylül zihniyetini devralmış ve bir üst aşamaya taşımıştır. Başbakan gençleri kutuplara ayırmaktadır. AKP’nin gençlere yaklaşımı tek tip, baskıcı ve dışlayıcıdır. Gençlerin önemli sorunları eğitimde yaşanan aksaklıklar ve işsizliktir. CHP’nin gençlik politikasının dayandığı temel, özgürlükçü demokrasidir. CHP, genleri baskı altına almayacak, önlerindeki engelleri kaldıracaktır. CHP gençleri susturmayacak, söz sırası sizde diyecektir” şeklinde konuştu.
“HER YERDE OLACAĞIZ”
CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Işık da gençlerin Belediye Başkanı, Belediye Üyesi, İl Genel Meclisi Üyesi, İl Genel Meclisi Başkanı seçilmeleri için gayret göstereceklerini anlattı. Işık, “CHP’li gençler olarak alanlarda da salonlarda da etkin olacağız” dedi.
CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan da gençlerin katılımının çok önemli olduğunun altını çizerek “Katılımlar artarak devam ediyor. Neredeyse rutin haline geldi. Genç-lerimizin CHP’ye katılması bizler için çok önemli” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

“Başbakan’ın umrunda değil”

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, terör örgütüyle girdiği çatışmada şehit düşen askerlere Allah’tan rahmet diledi. Görgöz, “Şehit askerlerimizden birisi ilimizin Sinanpaşa ilçesindendir. Yine ciğerimiz yanmıştır.
Şehitlerimize Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyorum. Küresel emperyalizmin Ortadoğu’daki taşeronluğuna soyunan, aldığı görevi de egemen güçler adına başarı ile sürdüren Başbakan’ın maalesef içimizde yanan ateş, umrunda bile değildir” dedi.

Bakmadan Geçme