24 Kasım törenlerle kutlanacak – Kocatepe Gazetesi

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bugün sabah saat 09:00'da ilk tören Kocatepe Parkı Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirilecek.Kutlama programı saat 10:00'da Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Salonunda başlayacak. Program konuşmalardan sonra ney taksimi ve dinletisi akabinde emekli olan Milli Eğitim mensuplarına 'Hizmet Şeref Belgesi' verilmesiyle devam edecek.Bir öğrencinin okuyacağı şiir sonrası mesleğe yeni başlayan öğretmen adayları 'Mesleğe Giriş [&hellip]

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bugün sabah saat 09:00’da ilk tören Kocatepe Parkı Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilecek.
Kutlama programı saat 10:00’da Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Salonunda başlayacak. Program konuşmalardan sonra ney taksimi ve dinletisi akabinde emekli olan Milli Eğitim mensuplarına “Hizmet Şeref Belgesi” verilmesiyle devam edecek.
Bir öğrencinin okuyacağı şiir sonrası mesleğe yeni başlayan öğretmen adayları “Mesleğe Giriş Andını” okuyacaklar. Müzik dinletisi, “Beni Öğretmen Yetiştirir” adlı sunum, ödül töreni ile program son bulacak.

Bakmadan Geçme