24 ilde aynı anda açıldı

Kütahya Seramik, Türkiye’nin çeşitli illerinde 24 mağazayı aynı anda açtı. Afyonkarahisar’daki mağazanın açılışına yoğun katılım gerçekleşti Kütahya Seramik’in Afyonkarahisar mağazası, Atatürk Caddesi’nde açıldı. Mağazanın açılışına, mağaza işletmecisi Yusuf Balık ve Bekir Balık’ın yanı sıra Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Mehmet Zeybek, [&hellip]

24 ilde aynı anda açıldı

Kütahya Seramik, Türkiye’nin çeşitli illerinde 24 mağazayı aynı anda açtı. Afyonkarahisar’daki mağazanın açılışına yoğun katılım gerçekleşti

Kütahya Seramik’in Afyonkarahisar mağazası, Atatürk Caddesi’nde açıldı. Mağazanın açılışına, mağaza işletmecisi Yusuf Balık ve Bekir Balık’ın yanı sıra Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Mehmet Zeybek, Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu katıldı.
TÜRKİYE’DE BİR İLK
Mağaza açılışında, kurban kesilmesi ve duanın ardından konuşan Yusuf Balık, babası Bekir Balık’ın inşaat sektöründe öncü kişilerden olduğunu söyledi. Bekir Balık’tan aldığı bayrağı daha yukarıya yükseltmeyi hedeflediğini kaydeden Yusuf Balık, bu doğrultuda Kütahya Seramik mağazasında 2012 yılı ürünlerini sergileyeceklerini kaydetti.
Kütahya Seramik Akdeniz Bölge Sorumlusu Yasin Konuşkan ise farklı şehirlerde 24 mağazanın aynı anda açıldığını, bu durumun Türkiye’de bir ilk olduğunu kaydetti. Konuşkan, Kütahya Seramik’in yıllık 20 milyon metrekare üretim kapasitesine sahip olduğunu hatırlattı.
VİTRİN BİLE HEYECANLANDIRIYOR
Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Ay mağazanın hayırlı olmasını temenni derken Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise Balık ailesinin inşaat sektöründe başarısını ispatladığını söyledi. Çoban, “İnşaat sektöründe her türlü ticareti yapmakta maharetini Afyonlularımızı göstermiş Bekir Almcamız ve muhterem Yusuf bey, bugün yine aynı sektörde yeni bir konsept mağaza ile yeni bir destek verecek. Vitrinine bile baktığımızda heyecanlanmamak mümkün değil. Bu ürünleri ülkemize ilimize kazandıran Kütahya Seramik’i candan kutluyorum” diye konuştu.
Kütahya Seramik’in Afyonkarahisar, Batman, Bursa, Diyarbakır, Giresun, Kütahya, Mardin, Mersin, Ordu, Samsun, Ankara, Balıkesir ve İstanbul’da toplam 16.000 metrekare alana sahip 24 mağazası aynı anda açıldı. Böylece Kütahya Seramik’in mağaza sayısı 173’e ulaştı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme