'24 Haziran yeni bir dönemin başlangıcı olacak'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Milletvekili adaylarıyla birlikte sahaya indi. Emirdağ ilçesinde kurban keserek seçim çalışmalarına başlayan MHP teşkilatı adaylarını Emirdağlılara tanıttı. Emirdağ'ın ardından Bolvadin ilçesine geçen MHP'lilerin konvoyuna 300 araç eşlik etti. İlçe ziyaretlerinde halkla selamlaşan Milletvekili adayları vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.'EMİRDAĞ'DAN KUTLU YÜRÜYÜŞÜMÜZE BAŞLADIK'Aday tanıtım mitinginde bir konuşma yapan MHP [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Milletvekili adaylarıyla birlikte sahaya indi. Emirdağ ilçesinde kurban keserek seçim çalışmalarına başlayan MHP teşkilatı adaylarını Emirdağlılara tanıttı. Emirdağ’ın ardından Bolvadin ilçesine geçen MHP’lilerin konvoyuna 300 araç eşlik etti. İlçe ziyaretlerinde halkla selamlaşan Milletvekili adayları vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.
“EMİRDAĞ’DAN KUTLU YÜRÜYÜŞÜMÜZE BAŞLADIK”
Aday tanıtım mitinginde bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, ‘Cumhur İttifakı’yla vatandaşların karşısına çıktıklarını söyledi. Emirdağ ilçesinden kutlu yürüyüşü başlattıklarını ifade eden Başkan Kocacan şöyle konuştu:
“Afyonumuzun güzel ilçesi olan Emirdağ ilçesinde bu kutlu yürüyüşü başlatıyoruz. Biz bu kutlu davada önce devletim, daha sonra milletim, davam ve ben diyen bilge lider Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in izinde her zaman her daim yürüyeceğimize ant içtik. Bu vesileyle sizlere bir kez daha diyorum; Bakınız bir sürü mesele önümüze geldi. Arkamızdan, önümüzden bir sürü oyunlar yapıldı. 367 garabetin her türlü oyunu derdeste ettik. Bizlere destek vermenizi rica ediyoruz. Burada 1’inci sıradan 6’ıncı sıraya kadar tüm Milletvekili adaylarımız sizlerin huzurunda. Sizlerin emrindedir. Buradan tekrar ediyoruz. 27. Dönem milletvekili seçimleri devletimize, milletimize, bekamıza hayırlı uğurlu olsun.”
“NE YAPALIM? DEMİRTAŞ’IN YANINDA MI DURALIM”
İlçe ziyaretlerinde bir konuşmada MHP Milletvekili Adayı Mehmet Taytak, birlik ve beraberlik mesajı verdi. ‘MHP deyince akla fedakarlık gelir’ diyerek konuşmasına başlayan Milletvekili Adayı Taytak, “MHP deyince akla fedakarlık gelir. Önce ülkem sonra milletim gelir. Ne yapalım diye düşündük. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey, ‘İsrail’in yanında mı duralım. Selahattin Demirtaş’ın yanında mı duralım. Amerika’nın yanında mı duralım’ dedi. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey, ‘Bizim yerimiz Cumhurbaşkanının yanıdır’ dedi. Biz ordayız buna devam edeceğiz” dedi.
“İTTİFAKI BOZMAK İSTEYEN YAPI VAR”
Cumhur İttifakını bozmak isteyen bir yapının olduğundan bahseden Taytak, “Fitneyle kargaşayla kaoslacumhur ittifakını bozmak isteyen bir sürü insan var. İttifakı bozmak isteyen kaos yaratmak isteyen bir yapı var. Arkadaşlar bunlara müsaade etmeyeceğiz. Çünkü bunlar ülkenin yarınlarını düşünmeyen ve bu ülkeyi parçalamak ve birilerine peşkeş çekmek için çalışmaktadırlar. Cumhur ittifakı da ülkenin bekası, ülkenin birliği ve ülkenin bütünlüğü için çalışmaktadır. Bunun dışındaki yapıların hiç birinin anlamı ve manası yoktur. Biz bu ittifakı kurduğumuzda kimseyle pazarlık etmedik” diye konuştu.
“24 HAZİRAN YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICI”
24 Haziran seçimlerinin önemine de değinen MHP Milletvekili Adayı Mehmet Taytak, bu seçimlerin yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu kaydetti. Taytak şöyle konuştu:
 “24 Haziran başka bir dönemin başlangıcıdır. 24 Haziran 1. yüzyılını tamamlayan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, 2. yüzyıl vizyonun başlangıcıdır. Bu dönem yeni bir yol, yeni bir anlayış, yeni bir ruhla devam edecektir.”
“YENİ KAPI RUHUYLA DEVLETİMİZE OMUZ VERDİK”
15 Temmuzda yaşanan hain darbe girişimine değinen Milletvekili Adayı Taytak, “15 Temmuz’da FETÖ çetesinin bir darbe girişimi oldu. Bu darbe girişimi, bu kalkışma hükümete değil, millete ve devlete karşı yapıldı. Bizleri birbirimize kırdırmak için yaptırıldı. Allah’a şükürler olsun ki milletimizin anlayışı ve sayın genel başkanımızın dik duruşu sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu sayesinde o beladan kurtulduk. Emirdağ’ımız, Afyon’umuz, Ankara’mız ve Türkiye’miz sokaklara döküldü. Milletimiz omuz omuza hain saldırıya müsaade etmediler. Peki bu hain çete bitti mi? Türkiye normalleşti mi? Hayır, Türkiye hiçbir zaman normalleşmedi. Biz bu yaşananlardan dolayı ülkemizin bekası adına milletimizin birliği, dirliği, istiklali ve istikbali adına Yeni kapı ruhuyla devletimize güç verdik. Devletimize omuz verdik vermeye de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme