'24 Haziran seçimleri var veya yok olma mücadelesi'

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala MHP milletvekili adayları seçim çalışmalarına hız verdi. MHP Yönetim Kurulu Üyesi Erol Barutçu'nun gerçekleştirdiği organizasyon ile dün Değirmenayvalı MHP Belde Teşkilatının açılışı gerçekleşti. Açılışa milletvekili adaylarının ve parti yönetiminin yanı sıra çok sayı da Değirmenayvalı vatandaşlar katıldı.'MHP TÜRK MİLLETİNİN SİGORTASIDIR'24 Haziran seçimlerinin önemine değinen milletvekili adaylarından Muharrem Günay, İsmail [&hellip]

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala MHP milletvekili adayları seçim çalışmalarına hız verdi. MHP Yönetim Kurulu Üyesi Erol Barutçu’nun gerçekleştirdiği organizasyon ile dün Değirmenayvalı MHP Belde Teşkilatının açılışı gerçekleşti. Açılışa milletvekili adaylarının ve parti yönetiminin yanı sıra çok sayı da Değirmenayvalı vatandaşlar katıldı.
“MHP TÜRK MİLLETİNİN SİGORTASIDIR”
24 Haziran seçimlerinin önemine değinen milletvekili adaylarından Muharrem Günay, İsmail Karnıbüyük ve İbrahim Aksu, Değirmenayvalılardan MHP’ye destek istediler. Adaylar, “24 Haziran’da sandığa gidiyoruz. Şunu hiç bir zaman unutmayalım ki, Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve Türk milletinin sigortasıdır. Bu hareket TBMM’de ne kadar büyük bir sayıyla temsil edilirse Türk milleti ve Tük devleti emniyet içerisindedir, güven içerisindedir. Bunun için Değirmenayvalılar olarak 24 Haziran’da Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy vereceğiz. Ama milletvekili seçimlerinde her zaman devletinin yanında duran Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy vereceğiz” dediler.
“24 HAZİRAN’DA VATANIMIZIN KADERİ BELİRLENECEKTİR”
24 Haziran seçimlerinin var veya yok olma mücadelesi olduğunu söyleyen MHP MYK Üyesi ve Milletvekili Adayı Mehmet Taytak, 15 Temmuz’da Bahçeli’nin dik duruşu ile FETÖ’nün bertaraf edildiğini ifade etti. Taytak, “24 Haziran seçimleri Türk milleti için, vatanımız için çok önemli bir seçim olacak. İnşallah 24 Haziran milletimizin birliğinin, beraberliğinin, istiklal ve istikbalinin kazanıldığı bir gün olacaktır. 24 Haziran var olmakla birlikte, Allah korusun yok olmanın savaşının verildiği çok önemli bir gündür. 24 Haziran’da vatanımızın kaderi belirlenecektir. 15 Temmuz akşamı Türkiye’nin bölüneceği, yıkılacağı ve paramparça olacağı bir akşam olacakken Milliyetçi Hareket Partisi’nin Sayın Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli beyimiz milli duruş ortaya koyarak FETÖ çetesinin yapmaya çalıştığı planları bertaraf etmiştir. FETÖ’nün hazırlamış olduğu bütün planları bozduk” dedi.

Bakmadan Geçme