232 yetim çocuğun yüzü güldü

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı İl Temsilciliği, Dünya Yetimler Günü'nde 232 yetimi sevindirdi. Vakıf, yetim çocukları bir giyim mağazasına götürerek çocukların Ramazan Bayramı için alışveriş yapmasını sağladı İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı İl Temsilciliği, Ramazan ayının 15'inci gününü Dünya Yetimler Günü olarak kutladı. Vakıf, Afium Alışveriş Merkezi'ndeki LCWaikiki mağazasında, 232 yetiğim [&hellip]

232 yetim çocuğun yüzü güldü

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı İl Temsilciliği, Dünya Yetimler Günü’nde 232 yetimi sevindirdi. Vakıf, yetim çocukları bir giyim mağazasına götürerek çocukların Ramazan Bayramı için alışveriş yapmasını sağladı

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı İl Temsilciliği, Ramazan ayının 15’inci gününü Dünya Yetimler Günü olarak kutladı. Vakıf, Afium Alışveriş Merkezi’ndeki LCWaikiki mağazasında, 232 yetiğim çocuğun Ramazan Bayramı için giyecek ihtiyacını karşıladı.
100’ER LİRALIK ALIŞVERİŞ
İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı İl Temsilcisi Ahmet Ertürk, “Bizim ilgilendiğimiz 232 çocuğumuza Ramazan alışverişi yaptırdık. Her çocuğumuz 100 liralık giyim eşyası satın aldı. 80’e yakın gönüllümüz, bu çalışmamızda görev aldı. Ramazan ayında yetim çocuklarımızın yüzünü güldürmek istedik” dedi.
MÜLTECİLER DE
UNUTULMADI
Afyonkarahisar’ın her bölgesinden çocuğa ulaşmaya gayret gösterdiklerini aktaran Ertürk, “Afyonkarahisar merkez, Şuhut, Bolvadin, Çay, İhsaniye’deki çocuklarımıza ulaştık. Bir de şehrimize Ortadoğu ülkelerinden gelen mülteci çocuklarımızı da unutmadık, onları da bu çalışmamıza dahil ettik” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme