• Haberler
  • Genel
  • 23 Nisan, zaferi, başarıyı ve bayramı anlatır

23 Nisan, zaferi, başarıyı ve bayramı anlatır

Şemsettin Güneş İmam-Hatip Orta Okulu yöneticileri ve öğrencileri, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’i ziyaret etti. Vali Güner, 23 Nisan’ın sadece bayramdan ibaret olmadığını, 23 Nisan’da zaferin ve başarının da anlaşılması gerektiğini belirtti İl Milli Eğitim Müdür Vekili Gürbüz Bıdık'ın öncülüğünde Şemsettin Güneş İmam-Hatip Orta Okulu Müdürü Ahmet Balı ile okul öğrencileri Harun Yassıkaya, Mustafa Aksoy, [&hellip]

23 Nisan, zaferi, başarıyı ve bayramı anlatır

Şemsettin Güneş İmam-Hatip Orta Okulu yöneticileri ve öğrencileri, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’i ziyaret etti. Vali Güner, 23 Nisan’ın sadece bayramdan ibaret olmadığını, 23 Nisan’da zaferin ve başarının da anlaşılması gerektiğini belirtti

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Gürbüz Bıdık’ın öncülüğünde Şemsettin Güneş İmam-Hatip Orta Okulu Müdürü Ahmet Balı ile okul öğrencileri Harun Yassıkaya, Mustafa Aksoy, Kübra Arpacı ve Havva Nur Akgül, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’i ziyaret etti.
Çocuklardan çiçek alan Vali Hakan Yusuf Güner ziyaretin kendisini çok memnun ettiğini, kendisine ziyarete gelen çocuklarımız nezdinde tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını canı gönülden kutladığını belirtti.
Ziyaret sırasında öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Hakan Yusuf Güner, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi yetişmeleri, onların vatana ve millette yararlı bireyler olmaları ve ülkemizi daha ilerilere taşımaları için, çocuklarımızın eğitimlerini en iyi şekilde almaları ve sosyal sorumluluk bilinci kazanmaları için elimizden geleni yapmak zorunda olduğumuzun altını çizdi. Çocuklarımızın, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını her kutladıklarında bunun sadece bir tatil ve eğlenceden ibaret olmadığını bilmeleri gerektiğini belirten Vali Hakan Yusuf Güner, bu bayramla Türklerin zaferini, başarısını, hangi zorlukların ve imkansızlıkların üstesinden nasıl geldiklerini, bu vatanı kimlerden ve ne şekilde emanet aldıklarını hatırlamaları gerektiğini, böylece geleceğimiz olan çocuklarımızın daha bilinçli ve vatansever olma özelliğini kazanan bireyler olmasının sağlayacağını söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme