23 Nisan dönüm noktası – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, milli iradenin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) 98'inci kuruluş yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın onur ve gururunun yaşandığın kaydetti.'BUGÜNÜN ÇOCUKLARI GELECEKTE ÜLKE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLACAKLAR'Valilik olarak daha çok kitap okunması, yazarlarla bir araya gelinmesi amacıyla 20-29 Nisan tarihleri arasında Kitap Fuarı düzenlediklerini belirten [&hellip]

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, milli iradenin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 98’inci kuruluş yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın onur ve gururunun yaşandığın kaydetti.
“BUGÜNÜN ÇOCUKLARI GELECEKTE ÜLKE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLACAKLAR”
Valilik olarak daha çok kitap okunması, yazarlarla bir araya gelinmesi amacıyla 20-29 Nisan tarihleri arasında Kitap Fuarı düzenlediklerini belirten Tutulmaz, “İnanıyorum ki bugünün çocukları, yarının gençleri olarak yakın bir gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak sizler, daha çok kitap okuyarak, araştırarak, üreterek milletimizin ufkunu aydınlatacaksınız. Başta Atatürk olmak üzere bu aziz millet için büyük mücadeleler vermiş ve ebediyete intikal eden TBMM mensuplarını rahmet ve minnetle yâd ediyor, bugüne anlam katan geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın ve tüm milletimizin ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum” dedi.
“İSTİKLAL VE İSTİKBAL MÜCADELESİDİR”
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. yılı dolayısıyla yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı: “TBMM’nin kurulduğu 23 Nisan 1920 tarihi; kader birliği yapmış, istiklal ve istikbal mücadelesini elbirliğiyle, gönül birliğiyle yapmaya azmetmiş Aziz Milletimiz için dönüm noktasıdır. 98 yıllık tarihinde defalarca millet ve hürriyet düşmanı hainlerin sataşmasına maruz kalan TBMM, en son 15 Temmuz hain terör saldırısında doğduğu gün kadar taze, hürriyet ve bağımsızlık ruhuyla dimdik ayakta kalarak ‘Gazi Meclis’ unvanını pekiştirmiştir. TBMM’nin açılışının 98. yılını, milletimizin ve cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.”
AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, Hatice Dudu Özkal, Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, MHP Milletvekili Mehmet Parsak, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gümüş, AKÜ Tıp Fakültesi Dekanı ve AKÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Âdem Aslan, ATSO Meclis Başkanı Sıtkı Merdivenci ve Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATB Başkanı Mehmet Mühsürler, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın yayınladıkları mesajlarla TBMM’nin 98’inci kuruluş yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Bakmadan Geçme