Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“2023 seçimlerinin zor bir seçim olacağını biliyoruz”

“2023 seçimlerinin zor bir seçim olacağını biliyoruz”

Dinar İlçe kongresine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, 2023 seçimlerinin zor bir seçim olacağını söyleyerek, “İnşallah, Cumhur İttifakı olarak MHP ve BBP ile birlikte el ele, gönül gönüle 2023’te Türkiye’yi çok daha güzel yarınlara taşıyacağız. Fakat kolay olmayacak onu biliyoruz” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi AK Parti’de “İnandığın yolda yürü” sloganı ile gerçekleştirilen 7. olağan kongre sürecinin son kongresi Dinar İlçesi’nde fiziksel mesafe kurallarına uyularak yapıldı. AK Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er seçimli kongre sonrası güven tazeleyerek göreve seçildi.
“TEŞKİLAT MENSUPLARI HER
ZAMAN TEŞKİLATIN ARKASINDA”
Kongrenin açılış konuşmasını AK Parti Afyonkarahisar Koordinatörü Kurtcan Çelebi yaptı. AK Parti kongrelerinin kendilerine birlik ve beraberliği hatırlattığı günler olduğunu belirten Çelebi, “AK Parti kongrelerinde bayrak değişimi yapılır. Ama bu bayrak değişimi ‘Ben niye orada değilim, ben niye yönetim kurulu üyesi olmuyorum. Biz başka birini istemiştik, olmadı.’ sözlerinin yerine ‘Burada enerjimizi tazeleme konusunda görevi kim alırsa alsın biliyoruz ki bu bayrağı en üstte taşıma gayreti içinde olacak’ sözlerinin duyulduğu kongrelerdir.” dedi.
“AK PARTİDE KONGRELERİN
KAYBEDENİ OLMAZ”
Delegenin tekrar seçmesiyle güven tazeleyen AK Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er yaptığı konuşmada kongrelerin siyasi partilerin bayram günleri olduğunu kaydetti. Er, “Bayramlar ise elbette coşkunun ve heyecanın doruğa çıktığı günlerdir. Kongreler aynı zamanda bir siyasi partinin kurumsal kimliğinin iyice pekişmesinin ülkeye hizmet yolunda üretilecek çabalar ve fikirlerinin bir kurum çatısı altında projelerine dönüştürülmesinin adıdır.” diye konuştu.
“DİNAR ESNAFI KEÇİBORLU’YA
GİTMEKTEN KURTULDU”
Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, 3 Nisan 2020 tarihinde göreve seçildiğini belirterek 4 Nisan tarihi itibariyle ilçenin kanayan yarası olan mezbahanın açılarak faaliyete geçirilmesi derdine düştüklerini vurguladı. Sarı, “4 Nisan sabahı ekiplerimizle birlikte projelerimizi hazırladık. 1 Ekim’de de resmi açılışını yapmak üzere faaliyetine başladık. Şükürler olsun Dinar’da kasap esnaflarını Keçiborlu’ya gitmekten kurtuldu. Yeni Sanayi içme suyu programımızı yaptık ve şükürler olsun onu da götürdük.”şeklinde konuştu.
“DİNAR BÖLGESİ BAŞKANLARI ÇALIŞKAN”
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek kongrede yaptığı konuşmada AK Parti İl Başkanı olduğu dönemde Dinar bölgesinde sürekli çalışkan İlçe Başkanları ile çalıştığını söyleyerek şöyle konuştu: “Ben il başkanlığım döneminde bu bölgede hep çalışkan ilçe başkanları ile çalıştım. Yaşar Hocam, Metehan başkanım, Burhanettin Başkanımla birlikte çalıştık. Çok güzel hizmetler verdiler ve büyük bir çalışma sergilediler. Bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ben yeni seçilen başkanımın da bu hizmetleri artırarak devam edeceğinden şüphem yok. Çalışkan bir başkanımız var. Ankara’da güçlü milletvekillerimiz var. Bu uyumumuz olduğu sürece Dinar başta olmak üzere bütün ilçelerimiz en iyi yatırımları hak ediyor. Belediye Başkanımıza da çok teşekkür ediyorum. Kongrenin hayırlara vesile olmasını diliyor.”
“ERDOĞAN DEMEK TÜRK MİLLETİ DEMEKTİR”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven kongrelerin gerçek anlamda kardeşliğin pekiştiği devam ettiği birlik ve beraberliğin zirve yaptığı günler olduğuna değindi. Yurdunuseven şunları söyledi: “Toplantımızda geçmişte bu bayrak yarışında bayrağı taşımış değerli ilçe başkanlarım var. Bu birlik ve kardeşlik hiç bozulmasın, her daim yolumuza kol kola devam edelim. Çünkü biz bu davaya aşkla inandığımız sürece zaten bu bayrak en yüksekte dalgalanacaktır. Bu topraklar 25 Ağustos’u 26 Ağustos’a bağlayan gecede Kocatepe’den başlayan Kurtuluş Savaşının ve 27 Ağustos’ta Afyonkarahisarımızın kurtuluşu ve akabinde 9 Eylül’de Yunan’ın İzmir’de denize dökülmesi ile biten bir savaşın şahididir.”
“DAVADA YOLUNU
YÜRÜYENLERE GÖREV VAR”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, büyük davada yolunu yürüyenlere her zaman her yerde görev olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in yakın geçmişte İl Başkanı, İGM Başkanı Av. Burhanettin Çoban’ın iki dönem üst üste Belediye Başkanlığı yaptıklarını belirten Özkaya şunları kaydetti: “İbrahim Yurdunuseven dün İl Başkanıydı bugün Milletvekili oldu. Bu kural hepimiz için geçerli. Eğer burada bu işe inanıyorsanız herkese görev herkese makam var. Allah yazdığını zaten nasip ediyor kimse engel olamaz.”
“AK PARTİ İNSANLARIN GÖNÜLLERİNE TALİP”
AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, İstanbul’da Gençlik Kollarında davaya gönül vermiş, hizmet etmiş olan biri olarak o dönem AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’le çalışma fırsatı bulduğunu dile getirdi. Sezen şu ifadeleri kullandı: “Bugün AK Parti’de en şerefli en onurlu görev olan İl Başkanlığı görevini yürütüyorum. Tabii ki ben bugün için bu görevi yürütüyorum ancak dün bir başkaları vardı, yarın da nasip olursa bir başkası olacak. Bugün için ben il başkanı olarak, sizler belediye başkanı olarak, mahalle temsilcisi olarak, seçim kurulu, sandık kurulu üyeleri olarak, herkes bugün için bu görevi bir hakkın yerine getirebiliyorsa en iyi AK Partili, en iyi dava adamı odur. Erbakan hocamızın da söylediği gibi bizim davamızda hiç kimse kendisi için yaşamaz herkes kardeşi için yaşar.”
“TÜRKİYE GÜZEL
YARINLARA TAŞINACAK”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Dinar İlçe kongresinde yaptığı konuşmada yol yürürken dünü, bugünü, ilerinin ilhamını çok daha gerilerden alan bir siyasi hareketin temsilcileri olduklarını söyledi. Kandemir, “AK Parti tabelasını 19 sene önce asmış ama değerlerini Hz. Peygamberin yolundan ilham alarak oluşturmuş bir siyasi harekettir. Bizler Türkiye’nin dört bir tarafında gayret gösteren bu büyük ailenin fertleri, aşkla, inançla, heyecanla vefayla bu yolda yürüyoruz. Bizler ‘Eğer yürüdüğünüz yollar konforlu ise kaybolmuşsunuz’ demektir diye hisseden bir siyasi hareketiz. Düne kadar bu millete istikamet çizenler, şuradan yürüyeceksiniz, şu yolu takip edeceksiniz diyenlere kendi yolumuzu kendimiz çizeriz diyen bir liderin arkasında siyaset yapıyoruz. Tayyip Erdoğan’la siyaset yapmanın omuzlarımıza yüklediği yükün bilincindeyiz. Diyoruz ki Türkiye büyüdükçe, Türkiye güçlendikçe, Türkiye iddiasını artırdıkça kuşatma daha kesinleşecek. Dün hasım olanlar, nasıl hısımının yanındaysa çok daha kolay bir araya gelecekler. 2023 seçimlerinin zor bir seçim olacağını biliyoruz. İnşallah ittifak olarak MHP ve BBP ile birlikte el ele gönül gönüle 2023’te Türkiye’yi çok daha güzel yarınlara taşıyacağız. Fakat kolay olmayacak bunu biliyoruz.” dedi.
KANDEMİR AFYON
KADROSUNDAN ÖVGÜYLE SÖZ ETTİ
Afyonkarahisar Milletvekillerine teşekkür eden Kandemir, “Benim için çok önemli bir değer olan Ali Özkaya ağabeyimiz, değerli Bakanımız Veysel Eroğlu sadece Afyon’un değil Türkiye’nin değil, dünyanın en önemli isimlerinden bir tanesidir. Efendiliği ile örnek aldığım İbrahim Yurdunuseven milletvekilime çok çok teşekkür ediyorum. Afyonkarahisar çok müstesna değerler yetiştiriyor. Bir teşekkür de davayı en iyi şekilde temsil eden, dava şuuru ile İl Başkanlarımız arasında çok müstesna bir yeri olan benim de çok sevdiğim yakın çalışma arkadaşlarımdan, inşallah önümüzdeki dönemlerde daha yakın çalışacağımız değerli İl Başkanım Hüseyin Sezen’e çok teşekkür ediyor, tebrik ediyorum. Böyle kardeşlerimiz bizler için hep işin içerisinde olacaklar, daha güzel yerlerde olacaklar biz hep birlikte bu hareketi büyütmeye devam edeceğiz. Ankara’da kendi illeri için durmadan çabalayan, koşturan ve mücadele veren milletvekillerimizin çabaları takdire şayandır. İl Başkanımızın duruşu ve mücadelesi de Türkiye geneline bakıldığında en dikkat çeken başarılı İl Başkanları arasındadır. Kendisi takdire şayan bir seçim geçirmiş ve başarılı bir sayfa açmıştır. Kendine bu noktada teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.
“AK PARTİ 18 YILDA MUAZZAM
İŞLERE İMZA ATTI”
Orman ve Su İşleri eski Bakanı Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu Dinar İlçe kongresinin son konuşmasını yaptı. AK Parti de kongrelerin berekete, birlik ve beraberliğe, kardeşliğin daha da pekişmesine vesile olmasını dileyen Eroğlu, “Ben Cumhurbaşkanımızın yanında 1992 yılında çalışmaya başladım. Belediye Başkan adaylığı döneminde başladığımız bu yolculuğumuz hala sürüyor. Siyaset Akademisinin ilk kuruluşunda İl Başkan Yardımcısı Ali Yılmaz Örnek vardı. Onunla birlikte gerçekten 2 bin 500 kardeşimizi orada tamamen eğitimden geçirmiştik. Bu eğitim çok faydalı oldu. Çünkü herkes birbirini tanırdı. Onların çoğu ya milletvekili oldu ya Belediye Başkanı ya İl Genel Meclisi Başkanı vesaire görevlere seçildiler. Burada şunu söylemek istiyorum; O zaman SHP’liler demişti ki ‘Recep Tayyip Erdoğan gümbür gümbür geliyor.’ 1994’te dünya liderimiz büyükşehir belediyesini gümbür gümbür kazandı. Şimdi burada bir hususu belirtmek istiyorum kazandığı zaman malum CHP’nin o zamanki partisi SHP var ya ne dedi biliyor musunuz; ‘İyi ki bunlar kazandı. Çok kısa zamanda Haliç’in bataklığında kaybolup gelecekler. Çünkü o zaman belediye iflas etmiş, iki buçuk milyar dolar borç var. Hiçbir yatırım yok, susuz, fakir, çöp dağları arasında yaşamını sürdürmeye çalışan insanlar vardı. Cumhurbaşkanımız böyle bir İstanbul’u aldı e kısa sürede en az 2 binden fazla tesis açtı. Borçları ödedi ve neticede daha sonra AK Parti’yi şehrimizde kurdu. Çünkü Afyonkarahisar şehitler diyarı, kahramanlıklar diyarıdır. O zamandan bu zamana kadar gerçekten AK Parti özellikle 18 yıl yönetimde muazzam işlere imzasını attı.” diye konuştu. >> Kocatepe Haber Merkezi