• Haberler
  • Genel
  • '2023 seçimi sonrası MHP'nin vekil sayısı artacak'

'2023 seçimi sonrası MHP'nin vekil sayısı artacak'

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Türk Milletinin, partisinin Lideri Devlet Bahçeli'ye tavrı, duruşu ve gösterdiği adamlık nedeniyle saygı duyup dua ettiğini söyledi. Taytak, '2023 yılı seçiminde bizler MHP'yi çok daha fazla milletvekiliyle TBMM'de denge ve denetim vazifesi yapacak noktaya getireceğiz' dedi   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, dayısı vefat [&hellip]

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Türk Milletinin, partisinin Lideri Devlet Bahçeli’ye tavrı, duruşu ve gösterdiği adamlık nedeniyle saygı duyup dua ettiğini söyledi. Taytak, “2023 yılı seçiminde bizler MHP’yi çok daha fazla milletvekiliyle TBMM’de denge ve denetim vazifesi yapacak noktaya getireceğiz” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, dayısı vefat eden Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel’e taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette; İl Başkan Yardımcıları Doğan Şimşek, Ahmet Kahveci ve MHP il yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal ve yönetimi, bazı belediye başkanları ve meclis üyeleri, Kamu-Sen İl Temsilcisi Mehmet Demir, TÜRKAV Şube Başkanı Ahmet Nal, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Karataş ve çok sayıda partili hazır bulundu. MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan rahatsızlığı nedeniyle programlara katılamadı. Taytak ve beraberindekiler taziye ziyaretinden sonra partililerle ile bir araya geldi.
“MHP GELECEK YEREL SEÇİMDE YENİ BELEDİYELER KAZANACAK”
“MHP’li Belediye Başkalarımız, 2019 yılındaki yerel seçimlerde vermiş olduğunuz sözleri fazlasıyla yerine getirdi. Kendi bölgelerinde önemli hizmetlere imza attınız, atmaya da devam ediyorsunuz.” diyen Taytak, “Belediye Başkanlarımız MHP’li olmanın, partimizin bayrağını ve ruhunu taşımanın şuuru içerisindedir. Bu hizmetler artarak devam edecek. Ben inanıyorumki önümüzdeki yerel seçimlerde, il genelinde büyük zaferlere imza atacağız. Hem mevcut Belediyelerimizi koruyacağız, hemde yeni Belediyeler ekleyeceğiz.” dedi.
“2023’DE MHP DAHA FAZLA VEKİLLE TBMM’DE DENGE UNSURU OLACAK”
Türk Milletinin MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin tavrını, duruşunu, adamlığını saygı ile karşıladığını vurgulayan Taytak, “Cumhur İttifakı ruhu ile Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Genel Başkanımızın ortaya koymuş oldukları tavır sayesinde ülkemizin hem beka noktasındaki sıkıntıları hem de terörle mücadele, uluslar arası ilişkiler, FETÖ ile olan mücadele devam etmektedir. Hepsinde de başarılı sonuçlar alınmaktadır. Bununla birlikte ülkemiz dünya ile birlikte ekonomik sıkıntı yaşıyor. Ancak bu sıkıntı geçici bir sıkıntıdır. Hepimiz gördükki bir hafta içerisinde dolar 18 TL’ye çıkartıldı. Şimdi ise 13 TL civarındadır. Demek ki bu ekonomik bir kuşatma idi. Hep birlikte Allah’a şükürler olsun bunu yendik. Bizlerde 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar Cumhurbaşkanı olarak milletimizin teveccühü ile bizlerinde desteği ile tekrar seçeceğiz. MHP’de çok daha fazla milletvekiliyle TBMM’de denge ve denetim vazifesi yapacak noktaya getireceğiz. Türk Milleti, Genel Başkanımızın tavrını, duruşunu, adamlığını saygı ile karşılıyor ve dua ediyor. Bizlerde Sayın Genel Başkanımıza layık olma adına çalışıyoruz. Bizlerde Genel Başkanımızdan aldığımız ışık ile sağımızı solumuzu aydınlatmaya çalışıyoruz. Belediye Başkanlarımızda aynı şekilde yörelerinde aynı hizmeti veriyorlar. O zaman unumuz var, yağımız var, şekerimiz var. Helva yapacağız.”diye konuştu.
DEMİREL: VEKİLİMİZ BİZİ
BOYNU BÜKÜK BIRAKMADI
Döğer beldesine verdiği destek nedeniyle MHP Milletvekili Mehmet Taytak’a teşekkür eden Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel, “Sayın vekilimiz biz göreve seçildiğimiz günden bugüne kadar vatandaşa verdiğimiz sözlerin hemen hemen çoğunu yaptık. Allah razı olsun bu hizmetlerin yerine gelmesinde en büyük desteği sizden aldık. Bizi kurumlarda boynu bükük bırakmadınız. Belde olarak sağlık ocağı ve anaokulu projelerimiz var. İnşallah bunları da hayata geçirdiğimiz takdirde önümüzdeki yerel seçimlere alnımız ak, başımız dik olarak gireceğiz. Gerçekten sizin döneminizde MHP’li belediyeler ve diğer belediyelerin sizin gelip de boş dönmediğini hepimiz biliyoruz. Beldemize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı belde halkım adına tekrar teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
ŞAHİN: GÖRMEDİĞİMİZ
MÜKÂFATLARI GÖRÜYORUZ
MHP’li Belediye Başkanları adına söz alan Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin şunları kaydetti: “Belediye Başkanlarımız adına sayın vekilimize teşekkür ediyorum. Biz şimdiye kadar görmediğimiz birlikteliği sizin başkanlığınız görüyoruz. Görmediğimiz mükâfatları görüyoruz. Yılın son gününde Çevre ve Şehircilik Bakanlığına yapmış olduğumuz ziyaret sonunda desteklerimizi aldık. Seçim öncesi vermiş olduğumuz sözleri sizin Ankara’daki destekleriniz sayesinde yerine getirmeye devam ediyoruz. Projelerimizi sizin sayenizde hayata geçirmekteyiz. İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde yine zafer kazancağız.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme