2023 fidan toprakla buluştu – Kocatepe Gazetesi

2023 Eğitim Vizyonu kapsamında İbrahim Evren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu öğrencileri ve öğretmenleri okulun ismini taşıyan bir hatıra ormanı kurdu. Etkinlik kapsamında binlerce fidan toprakla buluşturuldu.  'HAYIRSEVERLERİN İSİMLERİ YAŞAYACAK'Okul Müdürü Meral Yılmaz yaptığı açıklamada, öğrencilere ağaç ve orman sevgisini aşılamak istediklerini söyleyerek, 'Okulumuzu yaptıran hayırseverlerimize olan vefa borçlarımızı ödemek, hayırseverlerin adını 'Hatıra Orman'ında [&hellip]

2023 Eğitim Vizyonu kapsamında İbrahim Evren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu öğrencileri ve öğretmenleri okulun ismini taşıyan bir hatıra ormanı kurdu. Etkinlik kapsamında binlerce fidan toprakla buluşturuldu.  
“HAYIRSEVERLERİN İSİMLERİ YAŞAYACAK”
Okul Müdürü Meral Yılmaz yaptığı açıklamada, öğrencilere ağaç ve orman sevgisini aşılamak istediklerini söyleyerek, “Okulumuzu yaptıran hayırseverlerimize olan vefa borçlarımızı ödemek, hayırseverlerin adını ‘Hatıra Orman’ında yaşatmak öğrencilerimize çevre bilincini, ağaç ve orman sevgisini aşılamak, fidan dikme alışkanlığı kazandırmak, gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmak ve okulun tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla okulun ismini taşıdığı İbrahim Evren Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Hatıra Ormanı projesini gerçekleştirdik.” dedi.
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Okul Müdürü Yılmaz, projenin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, “Başta Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz olmak üzere gereken onay ve desteği sağlayan İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin Yalçın’a, Mesleki ve Teknik Şube Müdürlüğüne, her türlü desteği ve katkıyı sağlayan İkbal Şirketler Grubu Yönetim Kurulundan Hacı Yakup Evren, İbrahim Evren, AFİUM Genel Müdürü Nurettin Hancıoğlu, İkbal Otel Genel Müdürü Ali Gümüşhan’a, Orman İşletmesi İl Müdürümüz Esat Şimşek ve tüm okul idaresi, öğretmen, personel ve öğrencilerine sonsuz şükranlarınımı sunuyorum. İbrahim Evren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hatıra Ormanı için dikilen en az 2023 fidanın hepsinin yeşermesi, bunun henüz bir başlangıç olması, her yıl katlanarak büyümesi ve vatana, millete hayırlı olması dilek ve temennisinde bulunuyorum.” ifadelerini kullandı.
Etkinliğe 8 idareci, 80 öğretmen, 7 personel ve okulun tüm öğrencileri katıldı. Hatıra Ormanı’nda 2023 fidan toprakla buluşturuldu.

Bakmadan Geçme