'2022'de de yepyeni başarılara imza atacağız'

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Kadın Kültür Evleri'ne olan inancının her geçen gün arttığını söyleyerek, '2022'de de yepyeni başarılara imza atacağız' dedi   Bayat ilçesi programı kapsamında Bayat Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, Bayat Kaymakamı Mehmet Anıl Çolak’tan ilçede eğitim, asayiş, sağlık ve spor alanlarında yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Bayat Belediye Başkanlığına da ziyarette [&hellip]

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Kadın Kültür Evleri’ne olan inancının her geçen gün arttığını söyleyerek, “2022’de de yepyeni başarılara imza atacağız” dedi

Bayat ilçesi programı kapsamında Bayat Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, Bayat Kaymakamı Mehmet Anıl Çolak’tan ilçede eğitim, asayiş, sağlık ve spor alanlarında yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Bayat Belediye Başkanlığına da ziyarette bulunan Vali Çiçek, Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur’dan ilçede yürüttüğü faaliyetler, bugüne dek yaptığı işler ve projeleri konusunda bilgiler aldı.
Bayat Kadın Kültür Evi’nde Kur’an-ı Kerim eğitimi alan kadınlarla bir araya gelen Vali Çiçek, kadın kültür kooperatifi üyesi kadınlar eliyle üretilen birbirinden değerli ürünleri de inceleyerek, bilgiler aldı.
Bayat Kadın Kültür Evi’ni ziyaret eden Vali Çiçek, Serbest Kürsü Sohbetlerinde kadınlarla bir araya geldi. Kadın kültür evlerine olan inancının her geçen gün arttığını söyleyen Vali Çiçek, “2022’de de yepyeni başarılara imza atacağız” dedi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme