• Haberler
  • Genel
  • � yılında da Afyon’u tanıtmaya devam edeceğiz”

� yılında da Afyon’u tanıtmaya devam edeceğiz”

Vali Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek yayımladıkları yeni yıl mesajlarında, 2020 yılında da Afyonkarahisar'ın tüm değerlerini ve keşfedilmesi gereken doğal, tarihi ve kültürel güzelliklerini tanıtmaya şehrin değerine değer katmaya devam edeceklerini söylediler Vali Mustafa Tutulmaz, yayımladığı yeni yıl mesajında acısıyla, tatlısıyla, hüznüyle, sevinciyle bir yılın daha geride kaldığını dile getirerek, 2020 yılının Afyonkarahisar'a, [&hellip]

Vali Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek yayımladıkları yeni yıl mesajlarında, 2020 yılında da Afyonkarahisar’ın tüm değerlerini ve keşfedilmesi gereken doğal, tarihi ve kültürel güzelliklerini tanıtmaya şehrin değerine değer katmaya devam edeceklerini söylediler

Haber

Vali Mustafa Tutulmaz, yayımladığı yeni yıl mesajında acısıyla, tatlısıyla, hüznüyle, sevinciyle bir yılın daha geride kaldığını dile getirerek, 2020 yılının Afyonkarahisar’a, Türkiye’ye ve tüm dünyaya iyilikler, güzellikler ve huzur getirmesini diledi.
“ŞEHRİN DEĞERİNE DEĞER KATMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”
“Yeni bir yıla hep birlikte “Merhaba” demenin mutluluğu içerisindeyiz.” diyen Vali Tutulmaz, “Umutla karşıladığımız 2020 yılı, umarım öncelikle medeniyetlerin buluştuğu güzel şehrimiz Afyonkarahisar’a, cennet vatanımız ülkemize ve tüm insanlığa güzellikler, barış ve huzur getirir. Gönül bağlarının daha da kuvvetlendiği, huzurlu günler yaşadığımız, tüm dileklerimizin gerçekleştiği bir yıl olur. 2020 yılında da her bir köşesi ayrı güzellikte, tarihin dönüm noktası, mermerin anavatanı, şifalı suların en iyi adresi, lezzetlerin, Gastronominin şehri Afyonkarahisar’ımızı tüm değerleri ve keşfedilmesi gereken doğal, tarihi ve kültürel güzellikleriyle tanıtmaya, vatandaşlarımızla bir araya gelmeye, şehrimizin değerine değer katmaya devam edeceğiz. 2020 yılının hizmetkârı olduğum Afyonkarahisar’a, hemşehrilerime, ailelerine, aydınlık geleceğimizin umudu gençlerimize, saygı ve hürmetin simgesi büyüklerimize, sevdiklerinize, tüm Türkiye’ye ve dünyaya iyilikler ve güzellikler getirmesini diliyorum. Mutlu Yıllar.” dedi.
“HUZUR VE
MUTLULUK GETİRSİN”
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise yayımladığı yeni yıl mesajında bir yılın yaşanmışlıklarını geride bırakarak yeni umutlar ve dileklerle yeni bir yılı daha karşılamanın heyecanı içinde olduklarını söyledi.
Başkan Zeybek mesajında şu ifadelere yer verdi:
“2020 yılının ilimize, ülkemize ve tüm insanlık âlemine huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Bilindiği üzere her yeni yıl beraberinde yeni beklentileri, beklentiler ise daha güzel başlangıçları hayatımıza getirir. Bizler de ülkemizin gelişimine paralel olarak güzel şehrimiz Afyonkarahisar’ın her alanda kalkınması ve vatandaşlarımızın refahı için bireysel ve kurumsal olarak sorumluluklarımızın bilinci içinde bugüne kadar sürdürdüğümüz çalışmaları 2020 yılında da sürdürme kararlılığı içinde yeni bir yıla adım atacağız. Afyonkarahisar halkına daha iyi hizmet verme, kentimizin sahip olduğu potansiyeli daha iyi noktalara taşıma çabasıyla hayata geçirdiğimiz projelerle şehrimizin yarınlarına katkı yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Bugüne kadar daha güzel ve daha yaşanabilir bir Afyonkarahisar için yaptığımız çalışmalarda, bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Orman ve Su İşleri Eski Bakanımız Veysel Eroğlu’na, değerli milletvekillerimize, hemşerilerimize ve tüm kamu kurumu, sivil toplum kuruluşları yönetici ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 2020 yılında sevginin ve barışın hüküm sürdüğü, refah seviyesinin daha da arttığı, bütün vatandaşlarımızın huzurlu bir yaşam sürdüğü bir dünya dileklerimle tüm hemşerilerimin ve milletimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, esenlikler diliyorum.”

Bakmadan Geçme