Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2020 Sevgi Yılı projesi örnek oldu

2020 Sevgi Yılı projesi örnek oldu

Afyonkarahisar’da ilan edilen 2020 Yılı Sevgi Yılı Projesinin çevre illere örnek olduğunu belirten Orman ve Suş İşleri eski Bakanı, AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, yeni Vali Gökmen Çiçek tarafından da bu projenin takdir edildiğini belirtti. Eroğlu, Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt’a ve Afyonkarahisar basın camiasına projeye verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti.

AK Parti Milletvekili Veysel Eroğlu, 2020 yılının Afyonkarahisar’da Sevgi Yılı ilan edilmesiyle birlikte katkı ve desteklerinden dolayı Kocatepe Gazetesi Sahibi Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt’a teşekkür etti. Kocatepe Gazetesi ve basın camiasının bu projeyi sahiplendiğine dikkat çeken Bakan Eroğlu, “Basınımızın ve sizlerin verdiği çaba olumlu katkılar sağladı” dedi
PANDEMİ SÜRECİ AKSATSA DA SEVGİ YILI PROJESİ AMACA ULAŞIYOR
AK Parti Milletvekili Veysel Eroğlu, 2020 Sevgi Yılı kapsamında kurulan birimde Başkanlık görevini yürüten ve bu doğrultuda medyanın temaya yaklaşımı doğrultusunda çaba sarf etmesi nedeniyle Sezer Küçükkurt’a teşekkür ettiğini açıkladı. Kendilerini kırmayarak yoğun çalışma temposuna karşın Dernek Başkanlığının yanı sıra bu birimde Başkanlık görevini kabul etmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Eroğlu, “2020 Sevgi Yılı çalışması gerçekten çok iyi yürütülüyor. Pandemi sürecinde bir ay süre ile bir aksama oldu. Ama şu anda çalışmalar iyi gitmektedir. Hatta bu doğrultuda 2020 Sevgi Yılı Projesi Koordinatörümüz Vali Yardımcımız Dr. Mehmet Boztepe de gayret göstermektedir. Bu çok güzel bir projedir. Diğer illerden de beğeniler iletilmektedir. İlimizin yeni Valisi Gökmen Çiçek projeden haberdar olduğunu belirterek ‘Bu proje ne kadar güzel, dünyada örneği yok.’ demiştir. Mühim olan herkesi sevmektir. Alıp verilemeyen nedir ki? Bir kişinin ayağına diken battığında hepimiz hissetmeliyiz ki insanlıkta zaten budur. Dolayısıyla proje için gösterdiği çabalar ve katkılar nedeniyle Sezer Küçükkurt’a tekrar canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.
AFYON MUTLULUKTA 2. SIRAYI DA AŞAR
Sevgi Yılı projesi yürütülürken Türkiye genelinde yapılan araştırmalarda Afyonkarahisar’ın mutluluk oranı en yüksek 2’inci il olarak belirlendiğini hatırlatan Bakan Eroğlu, “Afyonkarahisar’da bu durum önem arz etti. Hatırlanacak olursa Afyonkarahisar mutlu iller arasında Türkiye’de 2. sırada yer aldı. Aslında biz Afyonkarahisar olarak mutlulukta ikinci sırayı da aşarız. Bazı kesimler mutlu olamadığını hissediyor. Onları da mutlu edeceğiz. Bizim maksadımız 730 bin kişinin hepsini mutlu etmektir. Bunu yapacağız. Şimdiye kadar bunu yapacak gücümüz var. İstihdamda Afyon bilindiği üzere en yüksek seviyededir. İşsizlik oranı en düşük il Afyon’dur. Potansiyel çok yüksektir. Afyonkarahisar’da işsizlikten daha ziyade iş beğenmemezlik var. Devlet memuru olmakta ısrar edenler var. Kardeşim devlet memuru olmak istiyorsan bunun yolu KPSS’ye girip başarılı olmaktan geçiyor. Aslında Afyon’da olan gizli işsizlik yani iş beğenmemektir. İnşallah her şey daha güzel olacak.”
Burcu AYDIN’ın Haberi.

ÖZEL HABER: Kocatepe Gazetesi’ne ait özel haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır.