• Haberler
  • Gündem
  • '2019'da sigorta şirketlerinin büyümesi öngörülmüyor'

'2019'da sigorta şirketlerinin büyümesi öngörülmüyor'

Neova Sigortanın üst düzey yöneticileri Afyonkarahisar genelinde faaliyet gösteren Neova Acente temsilcileri ile NG Afyon Güral Otel de bir araya geldi.'NEOVA AFYON'DA 2. SIRADA'Neova Sigorta Genel Müdürü Özgür Bülent Koç, Çanakkale Zaferi'nin 104'ncü yıldönümünde Aziz Şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle andığını belirtti. Neova Sigorta Acente temsilcilerine toplantıya katılımları nedeniyle teşekkür eden Koç, 'AFSAD Başkanı Bekir [&hellip]

Neova Sigortanın üst düzey yöneticileri Afyonkarahisar genelinde faaliyet gösteren Neova Acente temsilcileri ile NG Afyon Güral Otel de bir araya geldi.
“NEOVA AFYON’DA 2. SIRADA”
Neova Sigorta Genel Müdürü Özgür Bülent Koç, Çanakkale Zaferi’nin 104’ncü yıldönümünde Aziz Şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle andığını belirtti. Neova Sigorta Acente temsilcilerine toplantıya katılımları nedeniyle teşekkür eden Koç, “AFSAD Başkanı Bekir Özerdem Moderatörlüğünde sigortacılıkla ilgili yerel bir televizyon kanalında yapılan programa katıldık. Günün akşamında acente temsilcilerimizle birlikte olmaktan son derece mutluyuz. Şirketimiz Neova Sigorta bu yıl 10’ncu yılını idrak etmekte. 2009 yılında başladığımız yolculuğumuza hızlı biçimde devam ediyoruz ve acentelerimize yine teşekkür ediyoruz. Çünkü Bölge Müdürümüzün verdiği bilgiye göre şehirde Neova üretimi bütün şirketler arasında ikinci sıraya yükselmiş. Yetmez ama evet diyoruz. İnşallah artık birincilik bekliyoruz” dedi.
“BAŞARI NEOVA
EKİBİNİN ÖRNEK
ÇALIŞMASIYLA SAĞLANDI”
Neova Sigorta Şirketinin 2008-2009 global kriz döneminde kurulduğunu dile getiren Özgür Bülent Koç, “Şirketimizin ilk kurulduğu dönemde ne olacağı kestirilemiyordu. Yeni kurulan her şirket için söylenenler bizim içinde söylendi. Bizim dönemimizde kurulan bazı şirketler büyümeye muvaffak olamadı. Ama biz başta acentelerimizin desteği, bankamızın ve diğer katılım bankalarımızın bize destek vermesiyle en önemlisi de ekibimizin gerçekten örnek çalışmalarıyla 40 şirket arasında şu anda 14’ncü sırada bir katılım alt branşında da şirketimiz birinci sıradayız. Bundan da gururluyuz. Acentelerimize çalışanlarımıza her türlü katkıları için teşekkür ediyoruz. Gün içerisinde ki toplantımızda sigortacılık hakkında yeterince konuştuk.” diye konuştu.
“BU YIL BÜYÜME ÖN GÖRÜLMÜYOR”
Sektörün 2018 yılında döviz artışı ve buna bağlı olarak maliyet artışlarından kaynaklanan problemler olduğunu hatırlatan Koç şöyle konuştu: “Ama mali karlarla zarar kapatıldı. Ama bana göre 2018 yılı sigortacılık sektörü açısından çokta parlak bir yıl olmadı. 2019 yılında da bu anlamda çok fazla yeniliğin olmadığı, maliyetlerin artmaya devam ederek herkesin kendi kabına sığmakta biraz daha zorlanacağı bir yıl olabilir. Bu sene sigorta şirketleri için çok fazla büyüme iştahı olmayacak gibi duruyor. Fakat her şeye rağmen sigorta sektörü ülkede ki kriz ortamında diğer birçok sektörle karşılaştırıldığında hasarlarını zamanında ödeyen, müşterisini hiçbir zaman mağdur etmeyen durumdadır. Bizim şirketimiz ve pek çok sigorta şirketi aynı durumdadır.”
Toplantı sonunda Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı (AFSAD) Bekir Özerdem, tarafından Neova Sigorta Genel Müdürü Özgür Bülent Koç’a plaket verdi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme