• Haberler
  • Genel
  • '2015'te halk, bölünmeye karşı MHP'yi destekleyecek'

'2015'te halk, bölünmeye karşı MHP'yi destekleyecek'

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, 2015'te yapılacak milletvekilliği seçimlerinde halkın Milliyetçi Hareket Partisi'ni destekleyeceğine inandığını belirtti. Aslan, '2015'te 5'te 5 yapacağız' diyen AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven'e de '5'te 5 demekle 5'te 5 olmuyor. 5'te 5 deyip 3'e razı oluyorlar' dedi Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan ile MHP İl Yönetim [&hellip]

“2015’te halk, bölünmeye karşı MHP’yi destekleyecek”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, 2015’te yapılacak milletvekilliği seçimlerinde halkın Milliyetçi Hareket Partisi’ni destekleyeceğine inandığını belirtti. Aslan, “2015’te 5’te 5 yapacağız” diyen AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’e de “5’te 5 demekle 5’te 5 olmuyor. 5’te 5 deyip 3’e razı oluyorlar” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan ile MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Kocatepe Gazetesi mensuplarıyla sohbet eden MHP heyeti, 2015’te yapılacak genel seçimler için umutlu konuştu.
2 BUÇUK YILDIR HIZ KESMEDİK
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, Türkiye’nin bölünmez bir bütün olarak var olma mücadelesi verdiğini belirtti. Ülke gündemi ile ilgili düşüncelerini, kaygılarını ve çözüm önerilerini vatandaşla paylaştıklarını kaydeden Aslan, “Biz son 2 buçuk yıldır asla ve asla hız kesmedik. Göreve geldiğimizden bugüne ziyaretlerimiz olsun, ilçe ziyaretleri, sivil toplum kuruluşları ve diğer partileri ziyaretleri sürekli yapıyoruz. İki günde bir faaliyet yapmazsak kendimizi sorumlu hissediyoruz. Vatandaşlara bildiğimiz konuları anlatmaya çalışıyoruz. Bu bir vebal paylaşımıdır. Artık geçmişte şu partiye bu partiye oy verilmiş diye bakılmaması gerekiyor. Bütün insanlarımızın bir defalığına da olsa Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında birleşeceğine inanıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin vatandaşlar tarafından yetkilendirilmesinin ardından Türk Milleti’nin de yüzünün güleceğine inanıyoruz” dedi.
UMUDUMUZU
KAYBETMEDİK
Parti olarak hiçbir zaman umutlarını kaybetmediklerini hatırlatan Aslan, “Umudumuzu kesmediğimiz için mücadeleye devam ediyoruz. Faaliyetsiz geçirdiğimiz bir gün yok. Biz doğru bir şey yaptığımıza inanıyoruz. Anlattıklarımız karşı tarafta ne kadar idrak edilirse o kadar iyi olacak” ifadelerini kullandı.
5’TE 5 DEMEKLE
OLMUYOR
AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’in “2015 genel seçimlerinde 5 milletvekilinin 5’ini de kazanacağız” açıklamasına yanıt veren Aslan, şöyle devam etti:
“5’te 5 demekle 5’te 5 olmuyor. 5’te 5 deyip 3’e razı alıyorlar. Elbette biz de 5 hedefliyoruz ama, millet ne verirse ona razı olacağız. Bizim de zamanımızda 3 milletvekilimiz vardı. Biz önce fakirleştir, sonra az az oyunu al taktiğine karşı vatandaşı silkeleyerek oy almaya çalışıyoruz. Vatandaşı önce sıkıyor, sonra ‘Ben sana bakacağım, sen beni destekle’ diyor. Her gün bir konuyu basın açıklamasıyla gündeme getirmeye çalışıyorum. Hâlâ da ‘Muhalefetlik etmiyorsunuz’ denilebiliyor. Ben 2 günde bir basındayım, AKP İl Başkanı 6 ayda bir gazeteye çıkıyor mu?”
BÖLÜNMEYE KARŞI KALE
Vatandaşların Milliyetçi Hareket Partisi’ni bölünmeye karşı direnen bir kale olarak gördüğünü, bunun sandığa yansımadığını kaydeden MHP İl Başkanı Aziz Aslan, “Bayrağın dalgalanması tehlikeye girecek ‘Eyvah MHP nerede’ diyecekler. Peki sen neredesin yıllardır?
Yıllardır faiz ve istikrar sopasıyla seni susturuyorlar, bunu görmen lazım. Biz 2015 yılında yapılacak seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin tercih edilmesinin zaruri olduğunu görüyoruz. 2015’te Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy verilmesi halinde ülkenin bölünmez bütünlüğü için bir adım atılacağını düşünüyoruz. Anlaşılabildiğimiz takdirde milletimizle birlikte başarı kazanacağız. Anlaşılamadığımız sürece de memleket endişesi olan insanların da geleceğinin karardığını söylemek istiyorum” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

“TEHLİKE SİNYALİ VAR”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, Suriye’den düzensiz bir şekilde Türkiye’ye getirilen mültecilerin ileride çeşitli tartışmalara ve gerginliklere yol açabileceğini söyledi. Aslan, “Tehlikeyi görüyorum. Bir kargaşa içinde bunca mülteci getirildi. Bir düzen içinde olmadan illere dağıtıldı. Bunlar kontrol edilemez hale geldi. Bizim insanımız da bundan rahatsız. Sosyal ve ekonomik açıdan bahsediyorum. Sosyal olayları nasıl kontrol edebilirsiniz? Senin vatandaşın olmayan 3 genç bir araya gelse ne yer ne içerler? Bunun kontrolünü sağlayabilir misiniz?” dedi.

ERKEN YA DA ZAMANINDA, HER SEÇİME HAZIRIZ

MHP İl Başkanı Aziz Aslan, siyasi partilerin seçimlere her zaman hazır olmaları gerektiğini söyledi. Aslan, şöyle konuştu:
“Partiler her zaman seçime hazır olmalı. Üstüste gelen seçimler bazen insanlarımızı yoruyor. Bazen umduğunu bulamayan kişilerin siyasete ilgisi azalıyor. Ülkede çok fazla kararsız insanın bulunduğu söyleniyorsa bunun iki sebebi var: İnsanların siyasetten umudunun azalıyor olması, bir de insanların memleket meseleleri üzerine düşünmesinin azalması.”

BİR BELDEYE BİLE SAHİP ÇIKAMADILAR

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından gündeme getirilen “Afyonkarahisar büyükşehir olsun” temennisine ilişkin de açıklama yaptı. Aslan, Afyonkarahisar’dan ayrılan İncesu Beldesi’ni örnek gösterdi ve şöyle devam etti:
“Bayramda Bakan Bey, Afyonkarahisar’ı büyükşehir yapmak istediklerini anlatmış. Biz de bunun üzerine bir açıklama yaptık. Sanal alemde yapay olarak nüfusu artırmak gayreti içindeler. 40-45 bin kişiyi Afyonkarahisar’a ikametgahını nakletmek için ikna edeceksiniz. Ama bir İncesu Kasabası’na sahip çıkamadınız. Son 10 yıldaki nüfus kayıtları incelensin, her yıl verdiğimiz göç aldığımız göçten fazla. Sen Konya’dan, Eskişehir’den alamazsan, Erenler’i, Akçin’i merkeze bağlamak bir şey ifade etmiyor. Bu sadece Afyonkarahisar Belediyesi’ni sana kazandırır.”

Bakmadan Geçme